|
Карактер или интелигенција |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a shto,..inteligentniot nema ,..karakter?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima no tuka vladee teorija deka e uzas karakter |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se misli na tie so podmolen karakter
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
?!,..tie so podmolen karakter ne se inteligentni?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма тука провејува теорија дека интелигентен може да си креира подмолен карактер , глупиот незнае како се прави тоа
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da potsetam na temata:
Значи прашањето е дали би одбрале интелигентен психопат за пријател или неук, но пријатен човек кој никогаш не би се обидел да ве навреди, испровоцира или вметнува во шизофрени сплетки, туку наместо тоа да искрено да ве почитува кое истовремено го прави голем во вашите очи. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I inteligencijata doaga vo znak prasalnik od ednostavna statistika. Hitler imal IQ 110, Ajnstajn 180 IQ. Neupateni cesto dejstvijata na Hitler gi tretiraat kako delo na inteligencija. Tuka e potrebna nova imenka i da ne se mesa so inteligencija. Kreativen humanizam - Inteligencija. Destrukcija - ?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hitler ne e dobar primer
Hitler sam kako edinka ne e takov toj ziveel vo vreme na nacizam i fazizam, koe zafatilo dosta zemji germanija, italija, pa i spanija i drugi toa bilo destruktivno vreme i site vo nego bile takvi znaci Covek sam po sebe e onakov vo kakvo e vreme mi raskazuvaa za obicen cinovnik vo beograd koj ni muva nemozel da znagi za vreme na srpska ofanziva vo bosna, stanal eden od najgolemi zverovi mozebi toa tlee vo covekot, no da nebil toj nadvoresen faktor nikogas ne bi izleglo na povrsina taka da nemoze da se poednostavuvaat ovie raboti, ne se tolku prosti, se prekomplicirani iako mislime.... karakter e karaker i e nemenliv |
|
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"karakter e karaker i e nemenliv"
sepak mislam deka e menliv
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be da vo pravo si
a i ne si zavisi sto podrazbiras pod promena.... toj karaker drugiot e unutra no mu treba impuls da izleze |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zloben i dobar moze da bide i inteligneten i neuk. Patoloskata narcisoidnost ( ili fantazija bez pokritie za sopstvenoto mesto vo svetot) vodi kon zloba koja se manifestira so arogancija, surovost i manipuliranje.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека е само суровост. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме потести постов на филмот Хостел 2 кога одат Американските студенти во Источна Европа, имено све добри деца беа, само еден од тројцата преживеа на крај ама од сите тие ѕсверски мачења и крвави гадости низ кои помина и него му се запали фитиљот на крај и го закла тој шалабајзерот што ги заеба во јавното вц на железничка. Мислам дека длабоко во човекот тлее нагонот за уништување,,преживување па и добрината. На пр. добар ли е тој човек што ќе спаси 10 тици па и стотици луѓе од страдање ако го убие душманот,( некој што коле, беси и убива без размислување). Колку е неговата проценка врзана со интелигенција во тој момент? Колку е добар тој човек? Лошо ли дело направил? Може малку екстремни се примериве ама те тераат вакви работи на размислување. Изменето од GlenKlouz - 28.Мај.2009 во 14:37 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dve vo edno
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |