|
УЕФА Лига на Шампиони |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 43> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУААААААААААААААААААААА барса
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe navivaj posteno ne e ferski da se "uka"
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ги мразам барса најмногу
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mancester...ne tolku timot koku sto ne go sakam ona ronaldo
a nemanja vidic sakam da go vidam so crno-crven dres...mozebi
ne se nerviraj....sega koga ke izgubite, glavata gore...bidete sportisti, takov e sportot..se gubi i se pobeduva
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2:0
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo ova finale zasluzno pobedija posto igraja sami , MU gi imase prvite 5 min posle gi snema :))))
Steta sto ne se kladevme
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj da bidam prvoit sto ke im cestita na fanovite na barca za triumfot, zasluzen e. Neka uzivaat vo izvonrednata sezona, osvoija se sto mozat.
Ne mi e maka sto izgubija Manchester United, kolku sto mi e maka deka ne se potrudija ni 5%. Izgleda deka silnata konk*rencija vo Premier liga si go napravi svoeto. Drugo, pobedata ne e delo na nekoja superiornost na barca, tuku ednostavno Man.Utd ne izigraa na potrebnoto "prosecno" nivo. Epa ako ne izigrate ni ona sto minimalno treba, ne moze da pobedite vo Liga na sampioni. Druga rabota, ne pokazaa mentalna stabilnost posle primeniot gol i kako edvaj da ocekuvaa da zavvrsi natprevarot. Sepak ne e kraj na svetot, Manchester ne uzpeaja da go napravat ona sto na nikoj porano ne mu trgnalo od raka. Da ja odbranat titulata. Nie si imame i drugi tituli za slavenje. Se nadevam dogodina ke se potkrpat slabite pozicii koi sto i toa kako se pokazaa na ovaj natprevar, pa zosto da ne uste edno finale vo LS. Изменето од bounty_hunter - 27.Мај.2009 во 22:51 |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pobedi podobriot Barcelona - Manchester 2:0
Bravo Eto'o i Messi Kako ekipa Barcelona podobro igrase... |
|
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |