|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 115> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne si crvce kje te pretvorev so magija vo crvce a vaka.. nemoram da se trudam
merak ti e da me zakacas a????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашла смисол некој во тоа бре
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма нееееее...јас со сите така...знаеш....
не се лути |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цитирам: ``Забавувајте се до максимум`` Изменето од Lithium - 26.Мај.2009 во 18:19 |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И забавата е ограничена.
Се ни е ограничено.
Ко роботи сме.
Јас робот!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е само до човековиот избор. наj лесно е да ставиш огради. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEGA KJE TURAM PESNA ZA RObOT
MOZEBI VO TOA KJE NAJDETE SMISLA ZA ZIVOT SAMO DA JA NAJDAM Изменето од anakin - 26.Мај.2009 во 18:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
илузија
Да де, јас сум робот. Да де, јас сум робот. Ахам, реков, јас сум ...... 1245878 *exp Alfa + 125784 * AB + .....Хмммм ех........+ 87412/Ѕт +.........еј утро е , ееееееееееееј...каде застанав, а да 1245878 *exp Alfa + 125784 * AB...јас сум робо,,,бајка..болеро..ѕвезди..утро...живи глупости .....1245878 *exp Alfa + 125784 * A.........
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова сме ние,само многу малку од нас се како Сони ли Сани како се викаше заборавив,роботи со срце
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи смислата на постоењето на ``животот`` на роботите
во овој случај е тоа што не знаат да сакаат |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како во мала бајка
си биле еднаш............така, си биле еднаш........да, си биле еднаш........еј,
|
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само така си мислиме , Фикс. Ретко се тие кои се обидуваат да додирнат друго срце. Eте ти смисла : заборавете на Jас , обидуваjте се да мислите како Ние
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум робот Јас сум робот.
Јас сум робот.
Јас немам потреби, желби, ниту сонови............
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj go e toa storil? Koj e taj sto ima pravo da ti zabrani nesto ako ti samiot ne se soglasis na toa? U stvari, gi ima i takvi sto ne bi da se potrudat okolu nestata zivot sto znacat. Polesno e koga drug im smisluva, a nivno e samo da go sledat upatstvoto na programerot. Kako i da e... Mojot zivot - moja rabota! Oslobodi se od stegite i uzivaj vo ona denot sto ti go nudi. Free your mind and the rest will follow |
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |