|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 73> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taa sveta Trojca sigurno bila dobra ribetina
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам што сакаш да ми кажеш,само требаше поинаку да го пишам првиот пост.
Нека стои вака мене ич не ми смета.
Ај ќе го изменам сега.
Абе ние луѓето сами си направивме бог ,а потоа тој бог го напрајвме човек и тука нема дискусија,се додека не дојде бог (ако постои нормално,во што се сомневам јас и пола популација земјина)на земјата и ни го потврди спротивното дека постои и дека Исус бил негов син.
Може вака сеа
За Пагане
Изменето од fiks - 26.Мај.2009 во 18:10 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не... таа ги" ловела рибетините..."
Изменето од pagane - 26.Мај.2009 во 18:13 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be fiks bog e konglomerat od Tatko sin i svetiot duh vo likot na dobrata ribetina Изменето од anakin - 26.Мај.2009 во 18:12 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од pagane - 26.Мај.2009 во 18:14 |
||
makarios
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не хулиме...
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZNAES nekogas vleguvame u film, koga kje procitame tolku mnogu alegorija carstvoto nebesno ni e vo nasite srca i zatoa ja imame apsolutnata vistina ne se luti so ponekogas filmame, koga vie ste tolku prekrasni sto nemozam da i najdam logikata vo recenicata Изменето од anakin - 26.Мај.2009 во 18:43 |
||
|
||
makarios
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Господ не се познава со логика, туку со смирение, плач, молитва, исповед и покајание - така ќе се очистиме од страстите, односно срцето заробено од страстите ќе го ослободиме, и ќе оставиме простор за Христос да се всели во него. Тогаш ќе почнеме да го познаваме Бога.
Секако, Господ постојано помага, но најпрвин ние треба да го направиме првиот чекор, затоа што ни е оставена слободна волја да бираме. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
postoi!,...ama ,...samo denes!..................
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И во вечни векови... |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AMIN! |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еремија:
10:10
А Господ е вистински Бог, Тој е жив Бог и вечен Цар. Земјата се тресе
од Неговиот гнев, народите не можат да ја поднесат Неговата јарост.
Вечен е Бог... Да точно, Бог постои само денес, а кога размислиш убаво, секој ден е (денес.!) |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greshish!,..deneshniot den e samo deneshen ,..i utre ke bide vcherashen,...nikogash nema da bide,...utreshen,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da Darko, ne posoti nishto drugo osven denes.
Denes e vechnosta. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |