|
ОТПОР КОН Б.Ц. |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Политичкиот живот треба да врви и да ја живееме Македонската демократија - овде поставив тема эа отпор кон СтароНовиот претседател на СДСМ а читам овие денес па овие денес - демократијата е така поставена да ние ги иэбираме овие денес но треба да энаеме дека многу эначи и кога имаме опција ако овие денес не се добри да ги смениме со нови подобри - Б.Ц. не го доэволува тоа,тој повторно се наметнува и не прави будали со тоа што треба да поверуваме дека тој е подобрата варијанта а энаеме каков не криминал стои поэади него.
ОТПОР кон Б.Ц. эа да го снема,да си отиде и повлече од јавниот живот,да ни остави эдрава демократија эа да може да имаме стабилна опција и во десниот и во левиот блок на Македонската политика. Не е овој народ эеленко па некој да не убедува дека по 20 год. владеење и крадење конечно му дошол моментот эа да раэмислува эа народот и државата - ОТПОР кон преварантот Б.Ц. кој со неговата постапка докажува дека мисли эа народот Македонски дека пие старонова ЈУВА - најдоблесно эа Б.Ц. е да се самоубие эа да ни е јасно дека му е жал эа элото кое го направи на Македонија и Македонскиот народ. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се додека некои луѓе живеат за минатото а не за иднината, ние ќе тапкаме во место...
Сега за жал ни се случува баш тоа... Затоа најдобро е на тој што му лежи историјата, да си се занимава со неа, а иднината да ја препушти на тие што сакаат подобар живот.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Буги се поставува како народот да му дал овластување да зборува во негово име !
Паранојата во вмро е повеќе од очигледна...шо има сеа некој да покренува движење ?
Пружајте отпор на гласачко ливче и вашите стравови кријте ги од очите на јавноста оти сте смешни кога се плашите .
За некого е добар за некого е лош , по едноставно од ова нема .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ти Минџа ли беше оној стариот или некој нов си.Што толку ти смета моето пишување - па не ме читај бе човек - јас како љубител на Историјата само потсетувам да не се повтори пак - еве прочитај убаво па ке видиш
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega e vreme da se nasmeam
BRANKOV ZAKoooooON |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три исправки... 1. Б.Ц. не е историја, туку иднина..... 2. Јас сум Ninja_34.....не минџа..... 3. Во право си....нема да те читам повеќе... Изменето од ninja_34 - 25.Мај.2009 во 23:20 |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може ли веќе еднаш да се одлепите од тие вмровско-сдсмовски препукувања и да сфатите дека има народ што не е политички определен, а истовремено не го сака Бранко?
Како што има и такви што не го сакаат Грујо или било кој друг? Зошто не сфатите дека не мора да си вмровец за да не го сакаш Бранко?! Толку ли е тешко да се разбере дека има обичен народ, партиски неопределен, кој едноставно е напатен од Бранковото владеење на било кој начин, непосреден: дали поради некоја затворена фабрика, дали поради тоа што бил штедач, дали поради некое лажно ветување, дали поради нешто трето, четврто...? Има бре луѓе народ кој од некоја лична мака не го сака и готово! Или светот е црно-бел т.е. сдсмовско-вмровски?! И јасно е дека и вмровците не го сакаат, ама тоа ли е темата за дискусија овде? На темите за Груевски го мешате Бранко... На темите за Бранко го мешате Грујо.... Зошто?! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRANKO idnina??? ako slikata so ja pamtam za tie 15 godini, kje bide nasa IDNINA ja napustam drzavata , |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа....
Не може Бранко без Грујо и не може Грујо без Бранко...... Тоа е како црно и бело, ден и ноќ, jin i jang..... |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам многу што нема да ме читаш - ете читај ја иднината со Б.Ц. ама ве молам у некоја друга држава ако може најубаво - верувам дека Б.Ц. како љубител ке те спонэорира само да бидеш покрај него на некој остров да му миеш грб кога е испотен од сончање
Имаше еден Минџа-Нинџа пред едно година две исто така да не кажам водеше љубов со идеите эа Б.Ц. ама ме иэрадува што барем ти не си старо нов како твојот миленик Б.Ц. И на крај би ти посакал да се потсетиш каква иднина беше Б.Ц. од 1992/3 па до ден денес,сакам да се потсетиш бидејки на тебе како эадоволен од таа иднина ке ти посакам никогаш да не к*ртулиш од истата - секогаш таа иднина да те снаоѓа эа добробит на твоите сонародници эа да нив ги эаобиколи. Благодарам |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај за последен пат ќе ти одговорам....
Чул те господ, цел живот да ми се случуваат 92/93.... 92, добив на лото, па си купив кола.... 93, се вработив..... |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако те вработил Бранко тогаш имаш право да го сакаш.
Како што имаат право сите оние што биле отпуштени од работа во време на неговото владеење да не го сакаат. Многу едноставно |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ме вработи Бранко, се вработив благодарение на своето образование... при конк*ренција 42:1 Во негово време татко ми остана без работа.... Дали тоа значи дека па автоматизам треба да го сакам спротивното ???? НЕ.... Јас само сум за тоа што ми изгледа попаметно од другото... |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попаметно иэгледа тоа што татко ти,татко ми и уште многу татковци останаа беэ работа или попаметна иэгледа твојата себичност што эа раэлика од другите ти си ситуиран и баш те боли эа ТАТ и илјадниците фабрики што беа покрадени од Б.Ц. Се согласувам господ на сите по дома да ви ја даде иднината Б.Ц. Изменето од anastea - 25.Мај.2009 во 23:58 |
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |