|
Трема пред јавен настап! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал многу ме издава телово бре...еднаш јас пред еден дечко као ќе се праам ладна, а уствари кога почнаа да ми се тресат раце, пропадна се...и порано...имав трема пред испрашување, па трема пред испит, па трема кога требаше да одам на разговор за работа и така...ама има ли лек за тоа????/ освен л ракија?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
долго време мислев дека збунетоста ми е хендикеп, но потоа сватив дека у ствари неа и годи што сум таков оти така и се креваат акциите
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas si vikam "kaj da e ke pomine" i da me isvirkaat ke preziveam,sekoe cudo za 3 dena...oni poarni da ne se
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam trema samo pred tugi zeni
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele imam mnogu trema ...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam trema
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga imam javen nastap od profesionalen karakter nemam voopshto trema,ama koga imam nastap '' face to face'' so nekoja lichnost na privaten plan(ne od sekogo) e togash e sosema druga prikazna.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So tremata pred javen nastap odam do sebeunistuvanje
Se sekjavam koga prezentirav seminarska i koga ja citav sopstvenata poezija... bev svesna samo za edna recenica sto bese tolku buchna vo mojata glava... ja citiram: ZINI ZEMJO GOLTNI ME! |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |