|
Земјотрес |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Мај.2009 во 23:54 |
Posebno se plasam od zemjotres...................
imam osekjaj deka nablizuva nekoj takov i voznemirena sum ...... sekogas ja sledam stranicata od zemjotresite od celiot svet koj se azurira i registrira samo za 15 min ............ ke ja spodelam so Vas .......... aj da ve vidam kako se snaogjate vo toj moment ........... dali odnapred go osekjate........ ili voopsto ne mu obrnuvate vnimanie da recam nemate strav....... EMSC - European-Mediterranean Seismological Centre |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ni e pisano, e pisano...nema beganje od toa....
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако живееш во зграда можам да те разберам иначе немај гајле .
Јас сум на десети спрат имам почуствувано како е....одвратно чувство .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф да баш е страшно чувството.... Имаше тука пред недела дена... Ама беше слаб, фала Богу...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од земјотрес не толку
ама од грмење душа немам.......сега брзо се престрашив и од тогаш |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nokta pred da ima zemjotres obicno sum voznemirena, nemozam da spijam a neznam zosto. I cim me fati son, onaka cvrsto zaspivam, na vesti ke cujam deka imalo zemjoters
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve go moeto precustvo za zemjotres........Valandovo epicentar edno pet po red najakiot sega vo 18 20 min.....5.0 Riht .............
i ovde se pocustvuva jakooooooooo em nevreme..... em zemjotres na pocetokot ..........kaj temata imam link .....kliknite tamu ke vidite stalno azurirani zemjotresi posle 15min po slucuvanjeto |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne ni osetiv a vikat bilo rafalno
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni jas
|
|
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se otvara stranicata...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde vo strumica se zbori deka se ocekuvaat poslini zemjotresi vo 23 casot i vo 3 po polnok(znaci sabajle)! ne znam kolku e vistina toa! inaku sega dur go pisav ova setiv uste eden zemjotres...
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amante lugje site od tie kraishta sgtom mozete da se vklucite kazuvajte arni li ste.
Da ne ve mislime. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi se veruva,koja intuicija imash ma Bijonse,denes slushajkji na vestite pomisliv na ovoj tvoj post i bash sum iznenadena |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве уште еден
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |