|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 115> |
Автор | |
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smislata na zivotot e da bides sreken i pred smrtta koga ke se setis na minatoto da si pomislis "DOBRO BESE"
|
|
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro bese za tebe ? ili dobro bese i za drugite? |
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sekoj si gleda za sebe site ke bidat srekni...ne vikam deka treba da bideme sebicni vo zivotot...no ako ne si gledas za sebe koj ke gleda a pod dobro bese mislev na...dobro mi bese sam...dobro mi bese so drugite...dobro im bese na drugite so mene
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot e tesna kondura koja ja nosis zatoa sto nema pogolem broj za tebe
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smislaaaaaaaaaaaa
da e"bes samo ti koga sakas.................. a da ne dozvolis da te e "bavaat ...... i sigurno ..... sekoj den sve poveke i poveke ke napreduvas Изменето од bijonse1 - 22.Мај.2009 во 20:55 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е удобна кондура која ти ’’легнала’’ на нога. Со нив ги шеташ сите лавиринти, гледајки ги убавините и секогаш го наоѓаш излезот. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smislata
da zivees |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секс...и ...многу секс
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....смислата да добие смисла.......ако сето тоа има смисла ,нелие сега ако смислата нема никаква смисла ,тогаш навистина и нема смисла
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мацо, сродни души сме. секогаш сум го знаела. Истото и jас го кажувам: смислата е да му наjдеш смислата. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od mnogu baranje smisla vo zivotot, kje zaboravis da uzivas
zivot e tvoj, smislata tvoja.. toa e filozofsko kazano a fizioloski aspekt e da se prodolzi vrstata koja opstojuva vekje milion godini toa e smisla na celiot zivotinski svet no.. nie nekako sme stanale presvesni za naseto postoenje pa barame smisla vo seto toa nebarajte ja na neboto, nego na zemjata.... a povekje uzivajte barajki ja vasata smisla covek ne se ragja dva pati , kako sto grom ne udara dva pati na isto mesto zatoa koga vekje kje udrite.... zabavuvajte se do maximum |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....... за целиот пост |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe nekogas umno kje go zatupam znam
no retko mi se slucuva posledno vreme zapravo i ne sakam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас се чудев зошто си зачестил со постовите во вероисповед |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |