|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Декември.2008 во 22:11 |
||
Дали некој ќе е расположен да ми ја објасни разликата?
QVGA 30 fps VS VGA 15fps
Би сакал да знам кој квалитет е подобар и по што се разликува. Дали QVGA 30 fps е подобар квалитет на снимка од онаа на к800i?
Темава е втора иста, ја поставив и кај форумот за камера, но мислам дека ако се работи за камера од мобилен, тогаш и едните и другите би имале добар совет.
Ви благодарам.
|
|||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|||
grujevski
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
imam tel sony ericsson k-750i mi se rasipa djoestikot i trite dolni kopcinja toest( * 0 # )dali nekoj znae nekoja programa so koja ke mozam da gi izvadam toest copiram broevite od phone book vo pc.pozdrav i blagodaram
|
|||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na cd-to so telefonot sto ti doadja imas takva programa.
|
|||
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога ќе сликам навечер со блиц сликите ми ги вади како без блиц и
покрај тоа што блицот е уклучен... Порано беше се во ред но нешто
чепкав во подесувањето и сеа незнам како да го вратам во нормала....
Дали некој може да ми помогни???
Фала.... |
|||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako nekoj ima samsung D900i, ve molam kazete mi kako da stavam igri vo telefonot
simnuvam java igri od internet, i preku BT gi prakam na mobilniot, ama ne gi cita, t.e. gi stava vo OTHER FILES.I posle ne mozam da gi igram! FALA odnapred |
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eве една тема , тука можите да пишувате за сте проблеми со мобилните телефони, и ќе ве молам не отварајте нови теми ако имате некој проблем и пред да кажете кој е вашиот проблем прво видете прочитајте да не е претходно решен тој проблем .
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas imam problem so Motorola
Inaku ekranot e rotiracki a problemot e sto ne sveti Go odnesov vo Germanos i mi rekoa mora da go pustime Skopje a sigurno ako se pravi ke zemat za popravka povekje otkolku sto vredi telefonot... Dali ima nekoj vakvo iskustvo i dali se resava defektot |
|||
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не свети , мислиш лед диодите не светат и темен е дисплејот или никаква слика не покажува, ако само нема светло и е темно за да сменат лед диоди нема многу апри да ти земат а за ти го поправат дисплејот сигурно ќе ти земат еден куп пари . |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Diodite se vo red samo displejot ne sveti znaci koa me bara nekoj treba da odam na svetlo pa da vidam koj me bara i pak edvaj se gleda Sigurno mnogu pari ke mi zemat za popravka na DISPLEJOT JEBIGA |
|||
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па да тоа е позадинското светло односно некоја лед диода е прегорена нема многу пари да ти земат за тоа |
|||
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ej zdravo na site
dali nekoj znae programi dobri za nokia n95 8gb SEKAKVI PROGRAMI =D IGRI,PROGRAMI ITN ITN. neka kaze nekoj kade mozam free da downloadiram pozz i dali nekoj znae kade da najdam Nesto vakvo Besplatno se macam da najdam naogjam po nesto ama ne za meni-to samo za igri vakvi KLIKNETE NA LINKOV I KE VIDITE ZA STO VI ZBORAM http://www.youtube.com/watch?v=e0VJRCDqq-M PLS PISETE |
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за ставање игри во Самсунг телефоните има посебна процедура, се користи и .jad и .jar фајлот. Не можеш како на другите јава базирани телефони да инсталираш. Доколку уште ти треба, кажи и ќе ти постирам туторијал како да инсталираш. |
|||
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
какви програми, јава или сис? |
|||
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од *moon* - 08.Јули.2009 во 00:47 |
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |