|
неверникот ќе постане ли верник? |
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Автор | ||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,shto da ne?!,..mozebi vo,..pekolot!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne dzvkaat, a vo pekolot ne znam so raat...ne bev tamu
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne, narodot e podelen na onie koi sakaat da odat napred (tie se mnogu malku) i na onie koi se uste se pod golemo vlijanie na talibanite. Ne retko se slucuva koga ima vencavka da dojde do ubivanje bas poradi muzikata, obicno na svadbi kade sto treba da ima muzika se organiziraat strazi za da se zastiti vencavkata od onie koi mislat deka muzikata e grev. |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неверникот Полжавче стана верник........ |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, со Божја помош ќе стане затоа што Бог и Библијата- Неговиот збор имаат моќ да менуваат животи и да очистуваат од сомневања.
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Полжавче не ни бил неверник |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако побара таква божја помош, но нема, бидејќи не ќе има од кого да ја побара бидејќи за него бог не постои. |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што ако Бог го побара него т.е. што ако иницијативата е од Бог?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што ако заминал бог на ручек? Или заминал во вечните ловишта? Не ќе може да го побара. |
||
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оххххх...Атеист......зар вреди да ти се даде одговор на ова ’прашање’...........
Не треба да се фрлаат бисерите пред свињи...... |
||
МИР со сите
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja poznavas li polzavce licno pa da tvrdis takvo nesto? Ili imas nekoja telepatska mok pa znaes se |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас бев неверен, па ете ме сега фала му на Господ.
|
||
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |