|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 117118119120121 240> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша паднала од прозорецот од 8ми спрат?
Пеглала завеси |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков е тој ЛЕТЕЧКИ ЗАЈАК?
Зајак со сокол на грбот |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOJA JE RAZLIKA pomegu zena i drzava ?
> Drzavata treba da se vardi od neprijatelot, a zenata od prijatelot! > -------------------------------------------- > STO E IMPOTENCIJA ? > KOGA MOZOKOT SE k*rCI, A K****T FILOZOFIRA. > -------------------------------------------- > KAKVA E RAZLIKA POMEGU POGLED NAD PROVALIJA I KOGA TI PUSI > BABA OD 80 GODINI? > NEMA,VO DVATA SLCAEVI UZIVAS AMA I TI E STRAF DA POGLEDAS DOLU. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO ZNACI ZBOROT "VIC"
TOA ZNACI "VESTACKI INTELIGENTEN CAJKAN" |
|
|
|
azgan
Нов член Регистриран: 15.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bil eden seljak.. I otisol da pazaruva... I videl ogledalo, a ne znael so e toa..Go prasal toj so prodava, so e ovaa on rekol ogledalo, za so sluzi, pa koa ke se bricis da se gleas koa ke mestis friz.. Kupil seljakot ogledalo,od malite! otisol doma, zemala zenamu da pere pantoloni i videla ogledalo ama ne znaela so e toa.. Op ogledaloto i rekla, aaa go fativ sea muzot so koja me vara ccc , vidi ja be kakva k*rva e ! a sama se gleala, i majka mu na seljakot do nejze, rekla daj be i jas da vidam ,: lele ostajjjj so e k*rva tuku vidi ja i stara :D
Изменето од azgan - 15.Мај.2009 во 01:53 |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne gi preveduvam vicovive....mnogu vreme ke mi fati..a tuka sum za zabava - pa ke gi pastiram originalite. U prepunom gradskom autobusu korpulentan Crnogorac prdne iz sve snage. Okrene se on, kad ono iza njega crnac. Crnogorac mu reče:
- "UU, jađo, al' te ja sagorih." Saznao Mujo da ga Fata vara s Hasom pa je pita: - Jesi l bolan čito Hasanaginicu?
- Cuj čito? Jebavo, bolan, jebavo!!! Uhvatio Mujo strankinju na moru i _ebe. Kad je zavrsio, posto zna malo engleski, pita je: - \"YOU FINISH?\" - \"NO\", odgovara ona. Mujo ti ponovo _ebe, pa pita: - \"YOU FINISH?\" - \"NO\", odgovara ona. Mujo popizdio: - \"Ma necu da mi po svijetu prica da su Bosanci slabi je*aci\", i opet je opali. - \"YOU FINISH?\", pita Mujo, sad vec sav iscrpljen. - \"NO finish, i\'m SWEDISH.\" |
|
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- A kako si?
- Dobro. - A sto cinis. Radis li dje? - Ne. - A kartas li se? - Pomalo. - A jebes li sta? - Ne ja nikako. - A sto ne, jadi te ne znali? - A sto, oce mi ko rec fala? Pita Suljo Muju (cekaju koncert U2 u Sarajevu): - Jel, Mujo, matere ti kad pocinje taj koncert?
Pa U DVA , konju, zar ne vidis da pise na svakom plakatu! Mislim, dakle postojim!, reče Mujo i nestade.
Dolazi Mujo kući i dere se:
- Fato dobili smo na loto-u !!! Ova leži i ne mrda, još jednom se drekne a ona ništa. Uhvati je za ruku, a ona hladna, riknula. - Jebote, kad te hoće onda te hoće ! Изменето од Popi - 15.Мај.2009 во 14:16 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bik i lav sedele vo kafana....
zasvonil mobilniot na lavot... Da !! draga doagjam odam!! piejki go na eks pijalokot stanuvajki da si odi...... togas bikot... -I ti si mi nekoj lav......!!??!!mene zenata da me vika bi ja pratil vo p. m. i ke prodlzam da pijam so prijteli....!!! Da !!! veli lavot.......no ima razlika megju nas... Mojata zena e lavica ...a tvojata KRAVA Изменето од bijonse1 - 16.Мај.2009 во 02:13 |
|
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bionse1, gorniov vic ti e navistina dobar, od shto e dobar na nekogo mozhe i ke mu se plache.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Што е сличноста меѓу печена кокошка и исончана жена? - Најслатко е белото месо.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моча некој дечко покрај ѕид... Поминала некоја женска и кога го видела почнала да вика.... Дечкото: Не се плаши... го држам...
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игорче зачуден ја прашува сестра си: - Ај разбирам тато што избега од дома, ама папагалот? Него барем редовно го храневме.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Докторе имате ли нешто против кашлица? - Немам ништо против, само вие кашлајте.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Што е разликата меѓу маж и свиња? - Свињата не станува маж кога ќе се напие.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 117118119120121 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |