|
Неверството вечна енигма |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека анкетата е со многу правична застапеност на половите и нигде нема анатема дека мажите повеќе изневеруваат
Тоа што жените имаат повеќе храброст слободно да зборуваат односно коментираат не значи дека намажите им е забрането тоа да го прават. Во принцип неверството е на знак равенство бидејки машките изневеруваат со женските, а женските со машките, само поривот/ мотивот е различен. Во ова тема/анкета токму мотивот за неверство е на дневен ред, набројаните или некои не набројани |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу коментари а само 6 гласа во табелата
Дали тоа значи дека повеќето немаме вистински одговор на причината за неверство ????? Не е бадијала насловот "вечна енигма" |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakva enigma ... povekje e strav ..... soznanieto deka vistinskiot odgovor ne e vo sklad so nacelata i principite .......... jas si kazav , mene kusur ne mi fakjajte
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд од кај мене не може да се гласа на оваа анкета. Да. не се работи за мажите или жените. Јас зборам за мажите, а кој сака нека збори за жените. И како што кажа мила моја.....сепак ние сме похрабри...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema enigma ...
neverstvo e posledica od nedostatok na ljubov.... |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosto kazano....ama taka e......
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
недостаток на љубов? или чист бес кај некој персони..
|
|
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bes...????? |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахам
|
|
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
axam...... |
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam zeni sto priznale preluba,ama znam mazi sto se kaele za taa preljuba. Isto taka znam zeni sto uzivale vo prelubata i toa bili za niv golema satisfakcija,se razbira ako ne ja razbere mazotmu.
Vo idealni uslovi,znaci 100% sigurnost deka nema da ve razberat,mislam site na ovaj svet ke izvrsat preluba. Dali e slatko nekoj drug da ja ima,a vie da ja rabotite,odnosno vasa da e ,a nekoj drug mu se zasladuva??? |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не зборуваме за лично неверство. Зборуваме за мислење, став, размислување и барање одговор за појава која ја има.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja imalo...ja ima...i sekogas ke ja ima...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека пости бракот ке постои и прељубата.....логички
Но прашањето е што води кон прељубатаИма повеке опции и сепак се зависи и до самите години на партнерите.
На пример ....Мажите после своите 40 години ,највеке изневеруваат,научно докажано.Тогаш е таа кризата на 40-ите,кога сакаа самите да се убедат дека уште се способни да "ловат" и привлечат внимание.
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |