|
ОТКАЖАА КОМПЈУТЕРИТЕ НА ВЛAДИНИОТ АВИОН |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секој авион може да развие технички проблеми па дури и најскапите и најтазе произведените.
Постојат случаеви во светот каде авионот 5 мин пред полетување му се вршат сите технички прегледи, поминува низ искусните раце на техничари и авио-инжинери и пак се случуваат несреќи. Глупо е да се тера мајтап на вакви вести, да се прават вицеви додека не се утврдат точните причини за откажување на инструментите во кабината. |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сироти тие..после само ПЕТ нон-стоп изборни порази..до „балчак„ набиени...така се викаат..нормално е и да си се испразнат лузерите..и нивните „......љупци„..секој според своето домашно и христијанско воспитание..
И не бадијала има гачка..каде се вели:
КОГА ЈА НЕМА ТУКА МАЧКАТА (читај модераторката) .. оро се игра..на форум нели...хахахахаха
Изменето од anastea - 14.Мај.2009 во 23:13 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Последиците од една авионска или сообраќајна незгода или она што може да се случи се многу големи и посериозни од твојот пост Новаче. фатални се последиците од вакви настани не само за жртвите туку и за нивните семејства и оние професионално инволвираните во целиот настан. Сеедно ми е што коментираат останатите, моите видувања за било каква несреќа која се случила или можела да се случи во која има човечки жртви е тажна и сериозна. Изменето од anastea - 14.Мај.2009 во 23:14 |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene pa, mi e milo koga ke vidam deka odapnal nekoj dokazan lopov koj ne stignal da uziva vo opljacaknoto , krivo mi e samo sto negovite potomci ke uzivaat vo nego.
Изменето од abnormalen - 14.Мај.2009 во 22:07 |
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bi trebelo da se smeni zakonot...i na takvite se da im se odzeme so samata presuda za storeno delo(nedelo)
|
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Верувам дека ова „докажан“ не се однесува на некој лик поврзан со насловот на темава?! |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke treba da se smees so sebesi ....
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Богами мило ми е што се к*ртули малиов иначе кој ќе слушаше вмровци(на чело со миленко)како јадат го*на демек бранко го кркнал ко за борис што почнаа да прават сци-фи теории на заговор...
Изменето од Zajcef - 14.Мај.2009 во 22:46 |
|||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Колку партиските ставови да се разликуваат, колку да не ги сакаме припадниците на другите партии нечовечно е да се размислува за загинување на некој од противничкиот табор , посебно ако станува збор за млади луѓе кои имаат свои семејства.
Може да не ни се допаѓа работата, може да не се сложуваме како работат, ама да им посакуваме лошо Не е фер бидејки покрај премиерот и неговите советници, во авионот има и луге кои само си ја вршат својата работа. |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Остај мамамд не ја расипувај ЛУЗЕР ЖУРКАТА... Омразата е многу тешка состојба на човечкиот ум мислам дека и покрај твојата добра воља неможеш многу да смениш... |
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
подобро компутерите на авионот него авионот на владините компутерите
|
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |