IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Предизвикува ли среќата страв?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Предизвикува ли среќата страв?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Статус: Офлајн
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 17:39
После дождот изгрева сонце, после сонцето врни дожд.... и така
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 19:18
koa ke ja vidam komsikata...
cel sreken vikam...
aman be komsike...
so ubai noze ke imase...
pa dekolte...
aman be...
pa i jas sum dusa...
more dusicka sum...
macna...napatena...

a ko ke te vidam sreka me obleva...
i pot dodusa...
ama ic ne se plasam...
ja od nea...
od mazot i...da...se plasam...
krupen covek e ...jebi ga...
koa ke vidis ...srekata i predizvikuva ...i ne predizvikuva...
strav...

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 20:03
mene studena pot me obleva :(
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 20:11
Ako si srekjen, togas navistina treba da ti e strav zasto drugite koi te demneat nema da dozvolat ni 5 min da bides toa za koe si kopneel cel zivot....Se nekoj ke se pojavi koj ke ti ja unisti taa pomisla deka konecno si srekjen...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 20:28
da!,..na priumer,..ako na loto ili slichno,..dobiesh nekolku milioni ,...ke se plashish dali ke pozivesh da gi potroshish!голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 20:43
hehhee
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2009 во 23:41
Не се плашам да бидам среќна, зошто би била?!
Мене кога ќе ми се посреќи станувам храбра и верувам дека уште посреќна ќе бидам.
Малку се занесувам, ама ако си мислиш леле што сега ако нешто тргне наопаку и ми се помати среќата-најверојатно тоа така и ќе се случи.
Во тој момент треба да се заборави на Марфиевите закони.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2009 во 23:51
aham...strav od gubenje na istata...
respect my authoritaaa
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2009 во 23:56
da ,za mene
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2009 во 00:18
za mene samo sreka predizvikuva намигнување
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2009 во 09:27
...ke se javi, go drzam telefonot vo raka, srcka ona moja...cekam...cekam...sigurno ima rabota...dusice moe kolku bi ja izguskal i  izbacuval...cekam...cekam...abe kaj e ovaa...sigurno ima rabota...aaa ima, so nekoj tamu ova ona mu se kikoti,a ti cekaj kako mamalaz...is ! is ! begajte losi misli, ne e ona takva...sega se na parking...se smeat...i stava raka preku ramo, a ona se pravi naudrena...trgaj rakata be govedo !...ne be, ama si naprai film, sea ke se javi kaj i da e...kaj i da e ?...ako e tamu, e nema da ti se javi...is ! is ! losi misli, ko kokoski ste, samo me klucate...abe ke se javi. ke vidis, se e vo red...aaa, ke ti kaze nekoja prikazna, a ti ke poveruvas, te mota be smotan !...slusam smeenje zad mene, se vrtam, me poglednuvaat...ne be ne ti se smeat tebe, si se smeat na nivni smeski...aaa ne...abe dosta !...noze na ramena...iiii ke gi ubijam !...abe prestani !...ednata noga preku prozorecot oti nema mesto vo kolata...se priblizuva manijak da gi  pazi...drka...iii i nego ke go ubijam !...telefonot zvoni !...ete, se javi, a ti trista filmovi napravi..."Alo ?" ...a ?...ne greska...p**ka i majcina, uste ne se javuva...site gi ubivam i krv, krv, nasekade niz kolata na parkingot...so ako ima asalna kola, ne znae da zivee...a so bas na nego mi tekna ?...dzrrrn !...uf, najposle ona e..." Duso, nemam vreme, vo frka sum, ti se javiv da ti kazam deka te sakam"... "Dobro milo, koga ke mozes javi mi se, te sakam"...klik !...ete, dzabe filmovi napravi, bezveze se nerviras...aaa, nema vreme, se brza za na parkingot, glup papucaru, a moze od tamu ti se javi i toj majmunot se kezi dur ja rasfakava,a ona mu vika" Abe vozdrzi se dur da se javam , hihihi, me skokotkas "...abe dosta so tie glupi misli !... i ne zevaj po parkingot, ke te mislat deka si manijak !... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2009 во 09:31
bogami,...mi se tresat kolenata,..koga ke pomislam ,..da ne me  me strefi srekjata i  mene ,...sluchajno....
Кон врв
peceee Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Март.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај peceee Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 02:11
.

Изменето од peceee - 04.Јуни.2009 во 07:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 15:35
zatoa i ne igram razni nagradni igri,..za da ne se ,..prestrasham,...ako dobijam ,..premija nekoja.,...brrrrr,.........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.