|
Марихуана, да или не? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mal update!
posto neli spomnav deka nema drzava na svet kade e legalizirana! poslednata nedela poznatiot terminator srnold schwarzenegger otvopril diskusija da se legalizira marata i da se odanoci! isto taka i "levite" svabi sega se izjasnuvat za vakva opcija...a mototo e: DUVANJE PROTIV KRIZATA http://www.bild.de/BILD/politik/2009/05/12/linkspartei-will-wegen-wirtschaftskrise-cannabis-legalisieren/kiffen-gegen-krise.html |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е сеедно дали ќе се легализира.......
Строго сум против..... Вие што сте ЗА легализација да ве прашам само како би ви било да си направите ваков муабет со син/ќерка ви.... - Сине, за кај се спремаш? - Кидам до продавница да си купам марихуанче за попосле, да не ти треба нешто мамо да ти земам уз пат......? |
||
МИР со сите
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е озонер.... не е баш така може ти нема да уживаш... ама детето твое ?? цигарите се легални, и многу лесно можат да се купат...... пушат уште од 7мо одд и не знаат да прекинат... алкохолот е исто легален... се пијанчат секоја вечер... не сакам ни да помислам што ќе се случи ако марихуаната стане легална !!! не не и не ! |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неееееее.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Daaaaaaaaaaaa |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako sme vtori spored broj na pusaci,kaj ke ni bide krajot so marata,koj ke ne sopre
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas uste trevata ja pasam...da ja svitkam ne mi teknalo
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe vie lugje izgleda ne znaete mnogu, mnogu sto se sluciva nastrana. Deka marihuanata odamna se smeta za najnormalno nesto duri i vo nasite prostori. Sega e se bapnato na hasis, heroin, kokain, ekstazi. Iskreno polzavce ako moite deca pusat samo treva i niedno od gore navedenite bi bil sreken. |
||
darko_gv
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa zosto da ne
Изменето од Biba_G - 02.Јуни.2009 во 23:40 |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денеска мило многу работи се сметаат за нормални, ама не се...поправо...прашање е што е тоа нормално...дали е нормално она што сега го сметаме за нормално....или е нормално тоа што пред два века било нормално.... Филозофирав знам, но целта ми е да кажам дека не се што постои и се практикува е нормално....не ми е јасно како може да се смета за нормално нешто што ќе ти ја помати свеста, а?????? Нормално е да си со поматена свест? Нормално е да не си способен да расудуваш правилно? Нормално е да се исклучиш од реалноста????? |
||
МИР со сите
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi vaka. Od start prajte odma greska. Demek nemam probano i nema da probam, a site specijalisti ste na oblast marihuana. Vidi majkata, od kaj tolku vie znaete sto go matelo mozokot a sto ne. Demek uzivacite na marihuana ziveat vo imaginaren svet i pojma nemaat na drugite okolu sto im se slucuva. Epa togas treba da otpisete eden golem del na lugjeto sto ve opkruzuvaat, zatoa sto veruvajte mi sokantno golem e procentot na onie koi pusat marihuana. A zgora na toa od denes da ja izbrisime i Holandija kako zemja koja zivee vo imaginaren svet (isklucena od realnosta) .....kaj niv nisto ne cini, a kaj nas e super, kaj nas ne e legalna marihuanata pa na crno se perat pari. Alkohol sigurno konzumirate i site sakate da se podnapiete barem ednas mesecno. Ama za alkohol ne e nikoj protiv, zs legalen e, baska toa nikoj ne ti vika zosto pies, zatoa sto jas i ne poznavam nekoj sto ne pie. Znaci nie ucime od postarite a vo nasava sredina e polna so teski hronici. Arno ama, nikoj ne kazuva dali e stetno da konzumirame alkohol i kolku e stetno. Dali moze da se stane zavisen, ili ne......od alkohol, posebno od domasna rakija se dobiva cista svest. Ama nesto ne zafrknaa od vladava ukinaa i domasno proizvodstvo na rakija pa sega nema so sto da bistrime svest. Изменето од bounty_hunter - 03.Јуни.2009 во 05:55 |
||
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој ти рече дека никој не зборува за алкохолот и како може да се стане зависен од него......еј...зар е можно да не си слушнал како во светот постојат агресивни, силни кампањи против алкохолот...просто е невозможно да не си чул.....се правиш на удрен....
А ти сакаш да кажеш дека државава ни е катастофа затоа што не пушиме доволно марихуана...премногу ни е заматена свеста без неа, па треба да ја конзумираме за да ни се разбистри????? и сите да си чуркаме и државата така ќе ја оправиме.... А ти мило зошто пушиш марихуана ако не е тајна????? ЗОШТО; ЗОШТО??????? Изменето од polzavce - 04.Јуни.2009 во 15:59 |
||
МИР со сите
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
he
mislam NE mislam znaci postojam NEEEEEEEEEEEEEEEEEE marihuana he mislam NE oti droga klavat vo marihuanata |
||
|
||
Џон Траконтра
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред да се спуштаме во квалификации треба да знаеме од каде канабисот е не легален???
Дали е поштетен од алкохолот??? Дали корисниците се склони кон агресија??? Не ... одговорот е не... но владата на САД ја има прогласено за незаконска бидејки први таму ја користеле мексиканците после хард деј воркинг... Не знаејки ги нејзините својства, но секако штитејки ја алкохолната индустрија во САД , таа е забранета... Се разбира остатокот на светот - како и во све ги следе... но не значи дека можда биле во право... Но како да дадеме оценка кога гледам коментари од луѓе кои не разликуваат марихуана од македан , или оригано, а да не прајме муабет за нејзините својства... Ова нормално е дел од шенгенската бариера овие 20 години - која го доотупи овој тп народ и тотално ги изгуби сите светски трендови. За жал тоа е вистината во македонија... Надвор, пример во србија - да не зборувам за подалеку- стварите се сосема поинаку... ПС. Како беше онај вицот- знам се како ја виткаат, рекол џандарот- но не знам како се фиксаат со тоа цигарето??? лол.... Тоа општиот став во македонија- став а ла „ не одај бабе в кавиќ - во коксана (кока кола ) дрога редает....ЛОЛ/// ПОЗДРАФ до синдикатот од најсиндикалниот град во македонија а и пошироко - Охрид!!! |
||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |