|
Благодарност |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMIN ! |
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фалати Господи! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И фала ти Боже зашто 100 000 пати скршнав од правиот пат, а ти неуморно, непрекорно ме враќаш назад....... |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред половина година им купив на децата музички систем. ТИе и двете ми се заблагодарија за тоа.
Во меѓувреме сите се навикнавме на новоста и која ни постана нешто потполно нормално. Утринава доаѓа мојот син и ми вели со неговиот прекрасно нежен глас: Тато ти благодарам од срце за системот! Секое дете е благословено но благодарните посебно! Драги браќа и сестри - чеда на Вечниот Живот - без разлика на која деноминација во моментов и припаѓате: Да Му благодариме на ОТЕЦОТ (и Мајката) Небесен за знаените и незнаените дарови што Тој постојано ни ги дарува а посебно за МИЛОСТА Негова што се отелотвори во ИСУС! АМИН |
|
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва мојот син - од сите негови врсници - го освои првото место а со тоа и златна медалјз во атлетика.
На идното регионално натпреварување, тој ќе ја преставува нашата област. Одкако три години едноподруго освојуваше сребро, вечерва мојата жена за првпат дојде и присуствуваше на надпрварувањето. Одкако во финалето ги остави сите задсебе и како прв влезе во целта, тој право се стрча кај својата мајка и силно ја заргли. Јас вистински најгрешниот и најнезаслужниот човек на овој свет, чувствувам едноставно само Благодарност кон БОГА и Неговите верни приврзаници, за незаслужената добрина што ја доживувам од Него ! Со Бога се фалам за Неговото слово. Со Господа се фалам за зборот Негов (Псал 55:10) |
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала ти Спирос за споделувањето на твоите животни случувања.......
И ние се радуваме со тебе за постигнувањето на синот...... |
|
МИР со сите
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chestitiki spirose do tvojot sin!
Chestitiki i do tebe! Zabelezhuvam deka postojano velish oti si najgreshniot i najnezasluzhniot chovek na svetot... nemam namera da gi menuvam tvoite mislenja sto si gi imash za sebe, no toa sto go velish sigurno ne e tochno spored rabotite sto ni gi prenesuvash za uspesite na tvojot sin. Roditelite, svesno ili nesvesno, imaat ogromno vlijanie vrz svoite deca. Drugo, od kade znaesh dali si najnezasluzhniot i najgreshniot chovek na svetot? Dali gi znaesh site lugje na svetov i so toa site nivni sudbini? Vo sushtina koga nekoj veli oti NAJnezasluzhen i NAJgreshen toa e isto kako da veli deka NAJzasluzhen i NAJnegreshen. Zabelezhuvash oti i kaj ednite i kaj drugite zborovi zaednichko e NAJ ? Znam oti koga se stavaat zborovite "greshen" i "nezasluzhen" zad NAJ, deluva navidum mnogu skromno i doblesno, no realno toa e se ushte NAJ. Toa se ushte znachi "jas sum prviot" megju site. Vistinskata skromnost sledi od vistinskoto gubenje na egoto od sekoj aspekt, a toa e koga ne se zboruva nishto i koga ne se stava NAJ pred bilo koj zbor. Ushte povekje, vistinskata skormnost e koga nikogash ne se ni spomnuva skromnosta, doblesta, davanjeto, greshnosta i t.n. Izvini ako malu zastraniv od temata i ako malu zvucham kako da solam pamet, no znam deka razbirash oti seto ova go velam iskreno i so najdobri nameri. Iako mislev ova da go napisham i porano, smetam deka sega e najdobriot moment za toa. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам полжавче на радоста која многу ми значи и тебе месинџер на честитките и советите кои верувам дека се НАЈдобро мислени и можеби доаѓаат во НАЈдобриот момент.
Можеби имаш потполно право со тоа НАЈ и позаdи тоа се крие моето его, она исто его што сакаше поарно да го убие (abortira) синот одколку да се влече со тој “инавалид“ низ животот. Она исто его што сёуште задава бол на моите ближни и далечни солуѓе и не само луѓе! На денот на натпреварувањето присуствуваше и фамилијата на една другарка на ќерками која има едно 100% хендикепирано братче. Таа фамилија беше и еднаш кај нас дома со братчето и како што реков и на надпреварувањето. Кога би видел како го носат и љубат тие тоа дете ...! Месинџер, јас не се сомневам дека на овој свет има и погрешни луѓе одмене, но јас лично непознавам таков! Одсрце ти благодарам на НАЈискрените совети! БОГ да ве благослови! |
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu Blagodaram na Boga za toa sto sum ziv i sto me cuva sekoj den.
Mu blagodaram sto mi gi pazi decata i zenata tamu vo Makedonija. |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
ahmar1
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 712 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво месинџер ова погоре тоа православниот во тебе го кажува. поздрав и секое добро |
|
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++ |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не можам а да не искажам и на ваков начин, една голема благодарност до Бог кој овозможи исполнување на една голема желба, пред се на мојот син, но и на сите нас дома. Претходеше и напорна работа и труд за остварување на таа желба, но се препуштив во Божји раце и постојано велев “Тебе ти го предавам се ова Боже“, што ми овозможи да бидам релаксирана и полесно да минам низ се. Така смирено и трпеливо минував низ сите стресови што претходеа.
Кога се беше завршено, се заблагодарив на Бог со молитва, а потоа на свој начин дома, експлодирав, укључив музика до даска и славев-ме, се разбира проследено со енергично танцување. Одеднаш се слушна тропот од комшишата над нас, небаре му скокам по таван, а маж ми му излезе и му викна “Што лупаш бре мајмуне“, а потоа славењето продолжи со исто темпо, зашто мојот темперамент е таков, ако не ми излезе радоста така, ќе ми биде лошо. Така, благодарност упатувам до Бог а до сите вас ЖЕЛБА за голема радост со блиските, а пред се радост поради Бога во срцата. Поздрав |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se raduvam so tebe Marija! [:D/]
Fala Mu na BOGA sto imas pricina za radost a na komsijata mu posakuvam od se srce MIR, pred se vnatresna MIR! |
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му благодарам на Бог, кој ми ги прости гревовите, кој Го даде Својот Единороден Син само за нас грешниците, му благодарам затоа што на овој форум најдов луѓе со кој можам да споделувам мислења за Божјото име, му Благодарам за Овој мој живот предаден Нему за Тој да ме води по патот кон спасението, му благодарам и вечно ќе пеам за Него, ќе го прославувам Неговото име и ќе се борам во името на Господ Исус Христос да го заштитам Евангелието и ќе се борам во името Христово против гревот кој не носи кон смрт.
Алелуја, да се слави името Божјо, зашто тоа е достојно за слава. |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес пред една недела благодарев за успехот на мојот син а денес со него бевме во болница на периодична (двогодишна) контрола.
Наредниот петок, а и после тоа, ќе мораме повторно да одиме ...! Ти благодарам ГОСПОДИ за сё! И за добрините а и за оние нешта кои јас (можеби) најгрешниот на овој свет, не ги разбирам. Фала и Слава Тебе! |
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |