![]() |
|
Шах |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Февруари.2006 во 14:53 |
е4, кумата е на ред
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
б-5
ајде Мајсторче ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Lf1-b5
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
HAHAHAHAHAHHAHAHAAAHAAHAHAAH ABE KAJ VI TEKNA SAH HAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAAHA |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
YODA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Алал да ви е! БРАВОООООО!!!!!!!!!! |
|
и то...
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
eee porano mnogu igrav sah :)))) odev i na skkolo pa si pravevme natprevari na casovite......ama sega mozda edno 3-4 godini ne sum sednala da igram sah.....:)))))) eeeee denovive obavezno kje seednam so nekogo da igram sah....:))))) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Lf1-b5, I am waiting ...
And your time is ticking out tic-tac, tic-tac, ..... |
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
Ај да продолжиме. Изменето од Dogi |
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ц Ц Ц ц Ми го зема Мајстирче пиончето
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
G -5
Ајде мајторче ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ајде д4
![]() Изменето од Dogi |
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
I am waiting ...
|
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
А-5 бејб....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
igor_bt_mk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 114 |
Убо е играњето шах, се размрдваш лево десно,,,едноставно спортуваш,,,не смејме да се залежваме !!!!
|
|
www.titoslavija.com
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |