![]() |
|
Уредување на својот двор |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | ||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
i so sega treva, gluposti
ne ke pasete od trevata
i tie kamenja, da se sopinjaat decata
more posadi slivka, jabuce
pa bocni nekoj koren krastavici
pa lea magdanos
pa nekoe korence tikvi
.....muabet (i delo) na svekrvami....
![]() jas krenav race
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...a kompirche,..patlidjan ,..krastavica?!,..............
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() Изменето од ENIGMA - 08.Мај.2009 во 17:44 |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
па ти сади тоа што ти е по мерак и уживај си во тоа! ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Некои луѓе умеат фантазијата да ја преточат на дело
Изменето од mamamd - 09.Мај.2009 во 21:44 |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Фантазија
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
ми се допаѓа....... уствари..... се што има вода ми се допаѓа ![]() ![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
....ova mi se dopaga...ubavo e ...ama vrie od zmii..!garant..
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
Ова да го имам дома не влегувам ни за јадење ни за пиење
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Која ли драж дава каменот
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ова е во дворот на Шумарскиот факултет во Скопје, Бисерче ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |