|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторот: Честитам добивте син!
Човекот: Лелеле, супер, фала ви! Докторот: Ама чекајте, се роди без раце. Човекот: Добро, син ми е ќе го сакам и без раце. Докторот: Ама се роди и без нозе и без труп. Човекот: Е добро де, а што има? Докторот му носи една текла и во неа едно око. Човекот му мавта среќно и му вика, здраво синее! Докторот: Не му мавтајте за џабе, ќораво е! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лепрозен ебел сидаш. Сидашот му вика:
- Знаеш дека имам сида? - Нема везе и онака цел ми остана кај тебе. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Им вели капетанот на Титаник на патниците:
- Имам за вас две вести. Едната е лоша, а другата е добра. Која сакате да ви ја кажам прво? - Прво лошата-му вели еден од патниците. - Удривме во санта мраз и ќе потонеме. - А која е добрата? - Номинирани сме за 12 Оскари! |
|
Marx_Junior
Нов член Регистриран: 02.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вози тип во автобус и приметува, познат му некако шоферов.
- Господине, па вие сте Ратко младиќ - А па да, а од каде се познаваме? -Па јас сум од Сребреница!!! - НЕМОГУЧЕ! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Докторе, готова е операцијата?
-Не знам, јас сум Свети Петар! |
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamooooo mamooo mamoooooo na Kire mu kupija ribaa!!!!
-Eeeee de sine so placis ti RAK imas |
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика мајка му на Мендух Тачи?Тачи ненен
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mozhno li e, mozhno li e, mozhno li eeeeeee? Abe kje se smeam na ova cel zhivot. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima lugje koi prosto nemaat stomak za crn humor
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otkako Hitler isturil zhiva soda nad Evreite za da pravi od niv sapun, eden Evrein koj shtotuku pristignal go prashal so solzi vo ochite, Hitler kade e brat mi, a toj odgovoril, vo vtoroto WC desno, stoi na mivalnikot.
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na shto broat decata od Chernobil do 30?
- Na prsti. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шетаат татко и дете покрај излози, поминуваат покрај една слаткарница, и детето му вика да таткото:
- тато, купи ми колачиња. -покажи ми кои. -па, тато, немам рачиња. -еее, нема рачиња, нема колачиња! |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат брат и сестра и си муабетат:
-Дадо,знаеш ли дека се се*саш подобро од мама? -Знам,тато ми кажа. |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |