|
Фитнес совети и муабетења |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Автор | |
soul...
Група Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo izminative 10-tina meseci namaliv okolu 10-tina kg.
Namaliv so proporciite , no i gradite ... Vezbanje i koi vezbi? Ima nekoj iskusen za sovet ... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oo srcka i mene prvo so mi slabee e grudnjakot.
jadi smoki. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za zal devojki, gradite se sostaveni od ogromen procent na masno tkivo, pa koga ste na dieta so koja bi sakale da oslabnete i da simnete od visokot masno tkivo, se gubi i na toj del od teloto. Se razbira so isklucok na odredeni osobi kade makja priroda zastitila od takva rabota. No obicno se toa devojki so potenki noze i zadnik, a bijni gradi.
Lek, modelite i fitnes ubavicite, toa go resavaat po pat na estetska hirurgija. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au ne fala sea sum prezadovolna...od toa so nekad i vrat me boli i mi tezat
|
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prestani so smoki jadenje.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prestanav. denovive bev tezok lebar.
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me interesira dali so vezbanje na orbitrekot,dali se bildaat racete i nozete..ja vezbam na prvo nivo,a ne sakam da mi se rasirat butkite i racete,posto i taka ne mi se bas tenki tie delovi od teloto..dokolku ima nekoj da dade sovet bi bila blagodarna
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od genetikata. jas se bildam, a moja drugarka slabee...taka da...probaj edna nedela i ke vidis odma ...
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala ti :) ke probam da zabelezam..jes da vezbam veke aktivno eden mesec,ama nekako i oslabev a od dr.strana pa kako butkite da mi se malce zgolemja..pa vlegov u konfuzija znaes..pozz
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi sonce. podobro da ti se golemki od muskul otkolku da ti se mali so salo i celulit. bitno da si cvrsta da ne ti se trese. i jas ne sum mala veruvaj. cela sum krupna. ama se znae sto e muskul koga ke se soblecam
|
|
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e.. |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девет важни правила за ефективно вежбање
Ослабете и останете во форма со новите фитнес алтернативи кои ги препорача познатиот фитнес тренер Стив Мазуки. Секоја година научниците извршуваат илјадници студии со кои сакаат да ги откријат најдобрите и најздравите фитнес тренинзи за нашето тело. Решивме да ви понудиме девет фитнес правила кои според најновите истражувања мора да ги знае секој кој што планира да вежба. Стомачни за рамен стомак Гледајте се во огледало додека вежбате Одмор помеѓу сериите
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во повеке наврати Елени, го имаш споменато power plate.
Ме интересира, колку си задоволна од оваа направа, нели е тоа сепак еден вид пасивна гимнастика? Какви се ефектите, накратко? Поздрав |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo maria_magdalena,izvini malku kasnam. Za power plate...hmm,jas ona shto go vezbam e mnogu intenzivno, 25 minuti se ekvivalentni na 90 minuti vo teretana. Taka barem tvrdat :-) mada iskreno i jas taka se osekjam posle vezbanjeto. Vezbam so trener, postojan negov nadzor i toj mi go odreduva intenzitetot na vezbite. Vekje godina dena koristam power plate i spored nekoj nivni standard sum na prilichno intenziven stepen. Toa se odreduva spored vezbite i jachinata na vibarciite. Vo moeto vezbanje se vklucheni topka,lenti,tegchinja i boks. E sega za efektite...moze jas ne sum najsoodvetna da kazam,zatoa shto pokraj power plate 3 pati nedelno (toa e maximumot shto go preporachuvaat),jas idam vo teretana,idam na plivanje i 2 pati nedelno imam chasovi so trener,Body pump i Body Attack. Znachi vezbam 6 dena nedelno i ne znam dali mozam da izdvojam koi se striktno pridobivkite od power plate :-) Zatoa bi kazala moze najdobro e power plate vo kombinacija so druga aktivnost,moze so cardio da se iskombinira primer. Inaku prednostite na power plate-ot e toa shto ne e zahteva mnogu vreme,obichno kaj pochetnicite sekoja vezba trae po 30 sekundi,potoa po minuta,a kako shto rekov celata sesija e 25 minuti.koristenjeto ja pomaga cirkulacijata na krvta,na limfniot sistem, za razlika od drugi vezbi,predizvikuva sosem malku napor na kolenici i na zglobovite. Vibraciite prezvikuvaat do 50 kontrakcii vo sekunda na muskulite na celoto telo,za razlika od drugi tipovi na vezbanje,kade sekoash se raboti samo odredena grupa na muskuli,taka da so koristenjeto na power plate celo telo se aktivira. Se postignuva flexibilnost,stamina,se podobruva drzanjeto na teloto,gi podobruva muskulite.Negativni strani mislam nema,osven cenata :-) Mesecno plakjam 150 funti. Ama mislam ako vekje pochnuvash najdobro e da go rabotish so trener,koj kje ti go sledi napredokot i pravilnoto vezbanje za maximalni rezultati. Se rasprikazav jas,ne beshe bash nakratko sorry |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |