|
Предизвикува ли среќата страв? |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После дождот изгрева сонце, после сонцето врни дожд.... и така
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koa ke ja vidam komsikata...
cel sreken vikam... aman be komsike... so ubai noze ke imase... pa dekolte... aman be... pa i jas sum dusa... more dusicka sum... macna...napatena... a ko ke te vidam sreka me obleva... i pot dodusa... ama ic ne se plasam... ja od nea... od mazot i...da...se plasam... krupen covek e ...jebi ga... koa ke vidis ...srekata i predizvikuva ...i ne predizvikuva... strav... |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene studena pot me obleva :(
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako si srekjen, togas navistina treba da ti e strav zasto drugite koi te demneat nema da dozvolat ni 5 min da bides toa za koe si kopneel cel zivot....Se nekoj ke se pojavi koj ke ti ja unisti taa pomisla deka konecno si srekjen...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da!,..na priumer,..ako na loto ili slichno,..dobiesh nekolku milioni ,...ke se plashish dali ke pozivesh da gi potroshish!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehhee
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се плашам да бидам среќна, зошто би била?!
Мене кога ќе ми се посреќи станувам храбра и верувам дека уште посреќна ќе бидам. Малку се занесувам, ама ако си мислиш леле што сега ако нешто тргне наопаку и ми се помати среќата-најверојатно тоа така и ќе се случи. Во тој момент треба да се заборави на Марфиевите закони. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham...strav od gubenje na istata...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ,za mene
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene samo sreka predizvikuva
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ke se javi, go drzam telefonot vo raka, srcka ona moja...cekam...cekam...sigurno ima rabota...dusice moe kolku bi ja izguskal i izbacuval...cekam...cekam...abe kaj e ovaa...sigurno ima rabota...aaa ima, so nekoj tamu ova ona mu se kikoti,a ti cekaj kako mamalaz...is ! is ! begajte losi misli, ne e ona takva...sega se na parking...se smeat...i stava raka preku ramo, a ona se pravi naudrena...trgaj rakata be govedo !...ne be, ama si naprai film, sea ke se javi kaj i da e...kaj i da e ?...ako e tamu, e nema da ti se javi...is ! is ! losi misli, ko kokoski ste, samo me klucate...abe ke se javi. ke vidis, se e vo red...aaa, ke ti kaze nekoja prikazna, a ti ke poveruvas, te mota be smotan !...slusam smeenje zad mene, se vrtam, me poglednuvaat...ne be ne ti se smeat tebe, si se smeat na nivni smeski...aaa ne...abe dosta !...noze na ramena...iiii ke gi ubijam !...abe prestani !...ednata noga preku prozorecot oti nema mesto vo kolata...se priblizuva manijak da gi pazi...drka...iii i nego ke go ubijam !...telefonot zvoni !...ete, se javi, a ti trista filmovi napravi..."Alo ?" ...a ?...ne greska...p**ka i majcina, uste ne se javuva...site gi ubivam i krv, krv, nasekade niz kolata na parkingot...so ako ima asalna kola, ne znae da zivee...a so bas na nego mi tekna ?...dzrrrn !...uf, najposle ona e..." Duso, nemam vreme, vo frka sum, ti se javiv da ti kazam deka te sakam"... "Dobro milo, koga ke mozes javi mi se, te sakam"...klik !...ete, dzabe filmovi napravi, bezveze se nerviras...aaa, nema vreme, se brza za na parkingot, glup papucaru, a moze od tamu ti se javi i toj majmunot se kezi dur ja rasfakava,a ona mu vika" Abe vozdrzi se dur da se javam , hihihi, me skokotkas "...abe dosta so tie glupi misli !... i ne zevaj po parkingot, ke te mislat deka si manijak !...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bogami,...mi se tresat kolenata,..koga ke pomislam ,..da ne me me strefi srekjata i mene ,...sluchajno....
|
|
|
peceee
Нов член Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од peceee - 04.Јуни.2009 во 07:49 |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa i ne igram razni nagradni igri,..za da ne se ,..prestrasham,...ako dobijam ,..premija nekoja.,...brrrrr,.........
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |