|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 100> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ми трепка со очињата
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga brzam od rabota za da ja vidam
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубов - љубов сме јас и тој
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov.... Koga sum nestrpliva da go vidam..da go dopram...da go dolovam sjajot vo ocite!!! |
|
Sekogas so Vas
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sme pregrnati i odime vo cekor
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога не сакам да се разделиме на крајот од вечерта
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ХМММММ...ЉУБОВТА КОМУНИСТИТЕ ЈА ИЗМИСЛИЛА ЗА ДА КЛЕЦКААТ ЗА ЏАБЕ....
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edinstvena dobra rabota
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубов моја ми требаш цело време
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе го видиш првиот утрински сончев зрак, најпрекрасен најнасмеан ќе ме видиш меѓу светлината која нежно ти подава рака, спремна нежно да те љуби и возвишува
|
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku prekrasno kazano ehhhhhhhhhhhh |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Светлино моја што ме грееш не си секогаш до мене но го чувствувам ветрето како ме гали кога не си со мене
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве што е љубов: Бе*ето плаче во 2 саатот сабајле, а сте си легнале во 11. Сакате да станете, кога момчето ви вели: продолжи да спиеш, јас ќе се погрижам Ова е воедно и најубавата љубовна изјава според мене... |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov : site konci i emocii ti se mesaat
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |