![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 100> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кога ми трепка со очињата
![]() |
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
koga brzam od rabota za da ja vidam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
љубов - љубов сме јас и тој
|
|
![]() |
|
Vallerija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Ljubov.... Koga sum nestrpliva da go vidam..da go dopram...da go dolovam sjajot vo ocite!!! |
|
Sekogas so Vas
|
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
koga sme pregrnati i odime vo cekor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
кога не сакам да се разделиме на крајот од вечерта
|
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
...ХМММММ...ЉУБОВТА КОМУНИСТИТЕ ЈА ИЗМИСЛИЛА ЗА ДА КЛЕЦКААТ ЗА ЏАБЕ....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
edinstvena dobra rabota
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
љубов моја ми требаш цело време
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Кога ќе го видиш првиот утрински сончев зрак, најпрекрасен најнасмеан ќе ме видиш меѓу светлината која нежно ти подава рака, спремна нежно да те љуби и возвишува
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kolku prekrasno kazano ![]() ehhhhhhhhhhhh |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Светлино моја што ме грееш не си секогаш до мене но го чувствувам ветрето како ме гали кога не си со мене
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Еве што е љубов: Бе*ето плаче во 2 саатот сабајле, а сте си легнале во 11. Сакате да станете, кога момчето ви вели: продолжи да спиеш, јас ќе се погрижам Ова е воедно и најубавата љубовна изјава според мене... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ljubov : site konci i emocii ti se mesaat
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |