IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
Автор
Порака
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 13:21
Mislam deka imaat i toa kako golema vrska. Zavisi vo kakva sostojbata e vrskata ako e vo losa sostojba moze da sozdava somnezi koi doveduvaat do uste pogolemi karanici. Kako i da e sepak ima. Nisto da ne se slucilo sepak nema da ti bide ednostavno. Ali ne se zamaram so toa ako resila da me vara ke najde nacin za da go napravi toa nemora da bide preku hi5 ili msn ili sto znam skype mnogu moznosti ima ako nekoj saka da vara.
Кон врв
goodhard Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goodhard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 14:23
da i toa mnogu
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 20:29
Никогаш не сум запознала никого онлајн, немам такво искуство, само мое размислување е дека сите социјални мрежи, месинџери и сл. крадат огормен дел од нашето време.
Се трудам да гледам на технологијата како помагало, одржување полесно комуникација со останатиот свет-ама правење шема на нет со други луѓе,барање пријатели, секс или потенцијален брак најискрено ми е многу Бош и вон граници на реалност.

Изменето од GlenKlouz - 13.Април.2009 во 20:29
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 21:35
da da
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:12
da
Кон врв
blokirana5 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Март.2009
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blokirana5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2009 во 00:26
......па нормално дека да....
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2009 во 17:02
i toa kako znaat da napravat problem ..................................................
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2009 во 18:28
IMA I TE KAKVA газење%20од%20смеење.........STALNO SUM VO RASPRAVIJA газење%20од%20смеење
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 17:41
Дали вашето однесување на Facebook кога се врските во прашање е прифатливо? Некои се изгореле на своите грешки, а за оние кои не знаат што смеат, а што не – еве правила.
Да не се најдете меѓу оние кои ги прекршиле правилата, ви носиме некои кои можат да ви помогнат да не се најдете на црната листа поради своето однесување на Facebook.

Правило број 1

Никогаш не го менувајте својот статус ’in a relationship with’ со статусот ’single’ додека претходно не се консултирате партнерот или партнерката.

Правило број 2

Никогаш на Facebook не ставајте фотографии кои некоја личност може да ја доведат во непријатна ситуација.

Правило број 3

Бидете дискретни кога ќе постирате пораки на нечиј ѕид.

Правило број 4

Не ги ’крадете’ пријателите на своето момче или девојка откако ќе се скарате или раскинете.

Правило број 5

Не основајте ’hate groups’ за да му се одмаздите на некого, во овој случај на поранешниот партнер.

тагатагатагаzalosno do kade sme dojdeni lugevo, raskinuvanja, razvodi preku web strani....zalosno
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 14:19
definitivno DA!
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 19:53

A-ham... imet.
DeepBlue
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 00:29
Kaj opsesivni licnosti ..... imet ... kako ne ...... плазењеголема%20насмевка
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 00:38
Добро е што не сме во USA иначе со законот(не сум точно сигурен дали е поминат кај нив, знам дека типката која ја глуми Хана Монтана го промовира), cyberbullуing act, кој ако малце кажеш нешто што би можело да ја навреди пред, за, или после врската, можеш да завршиш во некој од работните кампови, и да се сечеш дрва или да правиш слични работи за некои од мултинационалните компнании. Lady,
Кон врв
---Butterfly--- Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Мај.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ---Butterfly--- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 01:15
i toa mnogu vlijae, t.e. zavisi i od deckoto/devojkata, dali se ljubomorni i sl
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,098 секунди.