![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 123> |
Автор | |
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi tekna na pitulici vo rernataaaaaaaaaaaaaa......................leleeeeeeeeeeee................izgoreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
...na teskiot juni sto me ceka
pagam vo depresija koga ke mi tekne ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
mi teknuva na mnogu raboti,ali nekoi pominale i ne se vrakaat
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
mi tekna na edna draga licnost...sto ja zapoznav tuka
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ми текна на Славица, што и да е не ме вознемирува повеќе
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
mi tekna na pismenata po makedonski sto ke ja pravam utre
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
... den: 15 maj 2008
pocetok: 7:10 lokacija: dom na pecat ![]() ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:36 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
eden kolega preska koa dojde od pat i odma dojde da me vidi do kaj sum so rabota i dali sum ok....i koa mi rece-kako moze da te mrazi tebe nekoj vidi kakvo si slatko
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ми текна,море од памет не го вадам купон алишта што чекаат некој да ги испегла
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
ми текна дека некој бара котек
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... една реченица ...
„не верувај ништо што ќе ти кажат за мене“ ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
mi tekna deka ne sum zaboravila da mi teknuva na tebe.......
![]() Изменето од bijonse1 - 19.Мај.2009 во 18:44 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..TITO-viot govor vo Split...1952...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |