![]() |
|
Бања- када или туш кабина? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 25> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Мај.2009 во 12:55 |
|
Када, местото кое е наменет за наше уживање
![]() ![]() или туш кабина,заради помалиот простор, заштита на другите елементи во бањата, дилема која ја имаме сите. ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Вторава фотографија го дава одговорот, каде гледаме дека сопственикот не се откажал од една работа на сметка на другата.
Ќефти кокошка-ќефти баница ![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|
jas sakam se
![]() |
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Во моето купатило/бања Над самата када имам преградно стакло и туш на ѕидот а на кадата само славини, така да има двојна функција и топ ми е.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
i kada i tus kabina .... ne ima pribajgi niz doma pa ne mozeme da cekame red ..................
|
||
![]() |
||
soul... ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
|
![]() 2 vi 1 ![]() |
||
NEVER EXPLAIN URSELF to anyone...bcoze the person who likes u doesn't need it & the person who dislikes u will not believe it...!!!
|
||
![]() |
||
soul... ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
|
![]() |
||
NEVER EXPLAIN URSELF to anyone...bcoze the person who likes u doesn't need it & the person who dislikes u will not believe it...!!!
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
ne bi odbil ni u kada ni u tus kabina
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
slicna e
![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ova e mojot izbor ,neshto slichno imam doma. |
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
![]() |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
I jas ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
90% од тие што прават нови капатила ставаат туш кабини.Дали тоа е некој си тренд сега или што не знам.Јас лично без када не можам у капатило
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |