|
Балконот-цветна градина |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Мај.2009 во 08:13 |
Со затоплување на времето се почесто своето слободно време го поминуваме на балкон. А со пролетта доаѓа и уредувањето на нашите балкони.Големиот избор на цвеќиња кој виреат во нашето поднебје дозволуваат од нашиот балкон да направиме вистинско место за одмор и уживање.. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да јас веќе работам на тоа
Имам неколку кактуси кои прекрасно цветаат...... и љубичици,и уште 2-3 видови кои незнам како се викаат имаат црвени и жолти цветови И убаво ми е кога си седам |
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајка ми е по таа работа. Јас ја зезам некогаш и ја викам билкарката. Ама убаво изгледа, треба и јас да се зафатам да научам нешто.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само што се затопли мајка ми веднаш почна
да ги изнесува саксиите со цвеќињата надвор става на балконот саксии со петунии најмногу и со едни мислам ``жарчиња`` дека ги викаат јас само да ги полеам со вода, друго ништо кога ќе расцветаат да ти е милина да седиш на балкон |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Balkon so cvekinja-merak za oci,sarenilo od boi,mirisot na cvetovite...ubavini...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na komshikata balkonot!,...prava visechka semiramidina gradina !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве една многу убава идеја за оние што си имаат дворови
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И за оние што си имаат големи балкони
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam na tarasate saksii so cvekinja, majkami e zadolzena za nivnoto odgleduvanje, ali se slucuva ponekogas i jas da im obrnam vnimanie
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da. Ne samo mala gradina tuku imam poveke mesta koi mi se kako gradina. Sva srekja sto sum vo kukja i mozevme da si dozvolime i ovostarnik i pogolem del kako trevnik, cempresi borovi elki.... Makar i vo stan da ziveam, znam deka terasata definitivno ke bide kako oaza na mirot od cvekinja
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |