![]() |
|
Природа и општество |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Мај.2009 во 22:29 |
Дали на недозволено место имате вршено нужда и каде ?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
au redovno koa mi se moca epten. navecer se misli. ne kazuvam kade da ne go najdam cel forum zad mene
![]() Изменето од blueprayer - 03.Мај.2009 во 22:38 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kazi si, kazi
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Зад тебе значи имаш подршка
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mi treba navivanje
|
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pojke se vikat toa voaeri nego podrska no aj
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
би сакала да го прашам авторот, дали се прифаќа на пример, подмочување од радост?
![]() |
|
![]() |
|
Јави се јужна ! ![]() |
|
![]() |
|
cela juzna zad mene
|
|
|
|
![]() |
|
Се она што нема соодветна ознака и прекинувач за осветлување |
|
![]() |
|
НАПРЕД ВАРДАР ! |
|
![]() |
|
pa taka mi pisuva na trenerkite..
|
|
|
|
![]() |
|
Треба да пишува со флуоресцентни букви за да не лутаме
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Eden e Vardar
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |