|
Диети |
Внеси реплика | страница <1 89101112 33> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima lek sonce ko ke si u stres udri na sex i ke vis kako ke ti projde
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh sega blu,namali stres, a kako? nema odgovor
na site preoraka e namali stres,a tie so ti vikat taka se na lekarstva protiv stres
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку и да гладуваш сепак организмот си има свои резерви. Може си ја исфрлила кока колата, но да не ја замени со сокови кои се поприродни НО со шекер!? Сведи се на еден главен оброк (без леб, бес шекер), и ужинки од салати и овошје. Не си дозволувај шекер во кафе, зашто се врзува со водата и ке имаш пирамида на стомак буквално. Трчај, пешачи, прави кардио вежби....и не заборавај-НАМАЛИ СТРЕС! Стресот е најкатастрофалното нешто што може да се случи во диетата.
П.С. Темата ја префрлив овде. |
|
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маја, како поларна мечка и експерт за неуспешно слабеење можам да ти препорачам да продолжиш, кога ќе ја пробиеш бариерата (еј, организмот се брани, нема храна) наеднаш ќе почне да ти паѓа тежината. И не е доволно да одиш, треба да одиш брзо (6 км на час), ако веќе не трчаш. Држи го метаболизмот балансиран и активен (1000 мг Б12 мене ми дава многу енергија). Со нејадење можеш многу лесно да го доведеш во состојба на хибернација, што е катастрофа за секоја диета. И на крајот, немаш вишок тежина, тоа е само твоја представа. Ако ти е утеха јас 4кг можам да качам после подобра вечера.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се малку 4 недели
но имај во предвид дека ако си пред мензиз или ако веќе имаш секогаш вагата дава 1 до 2 кила повеќе Барем со мене е така........ |
|
pcelickata Maja
Нов член Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за прв пат во животот сум опседната со мојата тежина и внимавам колку јадам и што јадам но наидувам на проблем, односно ефект нема. виока сум 160 см а тешка 54 кг. ме мачат тие четири килограми за кој сметам дека ми се вишок. вложувам напор веќе четири недели да ги намалам а некако не ми успева. Лебот без кој не можев да го замислам ниту едно јадење го исфрлив целосно, кока колата ја заменив со вода и прпродни сокови, претходно јадев доста обилно 3 пати дневно (а понекогаш и 4пати), сега јадам еднаш (многу ретко 2 пати) и оброците ми се без леб и доста мали, сендвичите и пицата без кои не можеше да функционира мојот организам не сум ги вкусила повеќе од 4 недели! понекогаш ми се случува цел ден да го поминам само на супа или салати! Но резултати нема! Дневно пешачам 40 минути најмалку,а вечерните седенки по кафичи ѓи заменив со прошетки низ градот (значи пак пешачам). Навистина не знам каде грешам и ќе ги замолам они кои имаат искутво со слабеење да ми кажат што да превземам и каде всушност е грешката во мојата исхрана. Можеби прерано сакам да забележам резултати? или?
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene neplanirana "dieta" mi se sluci- za 3 dena 3 kila sum oslabela i iskrena da bidam: ne mi stoi
tagata e najefikasna dieta duri i za strvnici ko mene, ama ne e zdrava a bogami ni preporacliva Najdobro se slabee, t.e. se neguva teloto koga vsusnost se cuvstvuvas-ubavo. Zatoa sega se stavam na rezim: popravanje i jace vezbanje Vcera se castev kombiniran od sedmica ( koj patem go nemam jadeno so godini) sabajle si pravev palacinki so nutella i sl*govi...mh mh |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Minatata nedela bev na sistematski od rabota. I standard rutina EKG, krv, pritisok, isprasuvanje...i jasno merenje visina i tezina. Visoka sum 170 cm i imav 64 kg. Vo rok od nepolna nedela od samo salati, kafe i sok...(sekogas gaziran) se simnav na 60. (nesakajki)... pa ako na nekoj ova bi mu bilo dieta neka poveli
|
|
|
|
warlike
Нов член Регистриран: 27.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nz so se zamarate so dieti Imam 15 god.Vo mart bev 81kg.Pocnav da treniram plivanje ,trcav,pravev po 500 stomacni na den jadev po potreba(koga sakam i sto sakam) i denes sum 73 kg.Zatoa ne se zzamarajte so nekakvi dieti koi go ke vi go namalat imunitetot i fatete da sportuvate
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev na dieta, izgubiv i kilogrami ma da nemav potreba za gubenje, ne jadev nisto, ili jadev mnogu malku ali mi oslabna mnogu krvta i odtogas ne sum drzela pak dieta
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigrno ima efekt neli? Provereno e...taka? Fala na sovetot Lanence |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porucek: eden keks i eden seks..
Rucek: dva keksa i dva seksa. Vecera: tri seksa, bez keksa. Savet: dokolku dietava ne dava rezultati , pojacajte ja vecerata.... |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
jenifer lopez
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Виното и мезето,го заменив со узо и салати???
znam deka sega dodeka sum na dieta nema alkohol, no za potoa ne znam zestoki pijaloci e podobro namesto vino ? |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |