|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 240> |
Автор | |
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zezaju se unuci s djedom i stave mu Viagru u čaj. Ode djed na njivu i poslije nekog vremena se vraća sav upišan.
- Što je bilo, djede, što si upišan? - Stanem ja pišati, izvadim ga, vidim nije moj i vratim ga u gaće. |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oglas vo crnogorski vesnik;
Visok, zgoden, mlad crnogorec, bogat, kuka 500m2, vikendicka na more 150m2, jahta, Porshe.....ne bara nisto, samo se fali.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле дбе лајна,и едното му вели на другото
-Брат смрдиш |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Џорџ Буш и Елизабета Втора и се родил Никола Груески!
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле два автобуси. Едниот бил жолт, а другиот тргнал за Велес!
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле два домата.Тие тргнале да ја пројдат улицата и едниот домат го згазило автомобил,а другиот му рекол?
- Абе што се правиш на кечап?! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две палачинки и си оделе по патот и виделе една пица, и едната и рекла на другата:
- Еј види ја онаа како се нашминкала |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле три лимона: Eдниот го згазила кола, другиот се исцедил од смеење, а третиот го испил исцедениот сок и се зголемил два пати повеќе.
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто слонот носи црвени патики ?
За да не се види кога ке краде јагоди!!! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди старец со внукот во продавница и гледа млечни производи. Здогледува кисело млеко и гледа 3,2% млечна маст. Оди збунето кај продавачот и му вели:
- Ваше Височество, од кога стана објектов кладилница? Продавачот збунето му одговара: - Господине, што е проблемот, зар не гледате дека е продавница? Стариот: - Хаха, те заебав со внук ми сум дојден... |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две игли и сретнале еж и едната игла рекла да не има митинг...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tri bracni parovi proslavuvale godisnjina od brak vo eden hotel.
Posle vecera sekoj par odi vo svoja soba. Drugoto utro, za dorucek se nasle maskite, i toa eden so modrica pod okoto, drugiot so skrsena raka , a tretiot so skrseni dvete noze. Go prasuvaat prviot sto mu se sluci, a toj im veli: -"Ne prasuvajte! Vlegovme vo soba,pocnavme da se seksame, zavrsivme, i jas po navika od dzep izvadiv 100 evra i gi pruzam na zenata. Ona tolku se naluti sto ja dofati pepeljarata i ravno vo oko!" Vtoriot: -"Ma slicna stvar. Dojdovme vo soba, zavrsivme rabota , jas po navika vadam 100 evra koga ona mene mi vraka 50. Zamavnav so rukata da ja udram, ama ona se navedna i jas ja zveknav rakata vo zidot!" Tretiot kazuva: -"Jas pominav uste poloso . Dojdovme vo sobu, pocnavme so sex , koga na sred rabota nekoj tropna na vratata. Zena mi se uplasi i od navika vikna: "Lele, mazot mi!", a jas budala pravo niz prozor Изменето од mamamd - 03.Мај.2009 во 14:47 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фалеле тројца пријатели чија жена има најголеми цицки
И првиов вели: - Мојава од што и се големи кога ќе купи градник веднаш и се кине вториов вели: - Ај твојата што и се кине, за мојава број нема, никако не може да најде и третиов на крај им вели: - Мојава кога ќе ги однесе градниците на хемиско да ги пере таму и велат: - Не переме падобранци госпоѓо ... Изменето од Lithium - 03.Мај.2009 во 15:21 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otishol Mujo vo Amerika i zel stan pod kirija neznaejki deka stanot e poln so gluvci. Se kolebal da se javi na gazdata na stanot za ovoj problem, zoshto neznael Angliski - no sepak odluchil da se javi. - Hello, ovde Mujo – rekol Mujo - Jes Mujo – rekol gazdata - Shto yes – rekol Mujo - Tom i Jerry – rekol pak Mujo - Jes Mujo – rekol gazdata - E pa Jerry – rekol Mujo
|
|
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |