|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 53> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има што да се прочита, има да се дознае што е форум (виртуелниот свет на магии), што е реалност. Некои тоа го дознаваат малку покасно, ама секој секогаш дознава.
ДАНОК НА НАИВНОСТ ПЛАЌААТ НА ИНТЕРНЕТ Лажни шеици мамат МакедонкиЗбеснав кога на интернет го видов клипот со моето разголено тело и веднаш ми стана јасно дека „мојот шеик од Дубаи“ бил само лажго и измамник, раскажува младата кавадарчанка Како к*ршум да ме погоди кога на интернет ги видов фотографиите и
клипот со моето разголено тело. Се шокирав! Веднаш ми стана јасно дека
мојот интернет-пријател, кој се претстави како шеик од Дубаи, бил само
обичен лажго и голем измамник, вели 17-годишната кавадарчанка, која
наивно влетала во љубовна измама на интернет. Таа вели дека сака да
раскаже за својата болка и срам за да не им се повтори тоа на други
девојки и жени. Светлана Дарудова |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
forumot e tuka i e virtuelno druzenje
razmena na mislenja... a realnosta e nadvor so nasite sekojdnevni obvrski i zadozenija koi morame da gi pravime i da gi dopreme. |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemoj nikogas da zaboravite sto e realnost |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a shto e ,..ako ne e realnost?!,..da ne e fikcija?,..togash e nekoja masovna "histerija",...bidejki,...milioni ziveat vo negovata,...nerealnost,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka kakov e covekot vo realnosta,takov e i tuka.
Изменето од lotus flower - 21.Април.2009 во 19:57 |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lagata e del od sekojdnevniot zivot
A vistinata? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во земјава има 2 000 000 луѓе.Од нив јас познавам најмалку 1000 а пријатели ми се едно 10 души.
На форумов има некоја бројка од 10.389 членови. Од нив јас секојдневно ’се слушам’ со едно 10тина. Значи како во реалноста така и на форум секој од нас си бира со кого му оди муабетот со кого не. Разликите не се големи. |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хааххахахахха види, види, некој се прави типче и пол , накај две жими све, многу си ми интересен друже |
||
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam koj kogo laze ovde......
sam sebe , okolinata.... ili se ide da se ostavi umetnicki dojam.... sekoj potajno se nadeva na nesto....... sekoj kontaktira so cel...... i sve ova e realnost..... prasanje e kolku licnosta e silna na "zivo"..... za razlika na PC..... i kolku ima "GUTS" da sprovede nesto... Licno ne mozam da go zaboravam komentarot na eden forumgija,koga od cista mira mu se javiv so LP...... vaka bese...." kazi mi ja celta i ke bides meta " .... me ostavi bez komentar....... Изменето од bijonse1 - 30.Април.2009 во 16:29 |
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posebno od naj"aktvnite", covek ima da se razocara, ne e isto da "treses" tuka na nevideno i vo "javnost".
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каква е оваа држава кога само преку форум можеме покажеме дека сме човечки битија ? Во реалноста никој ништо не те прашува ниту те забележува ако нема никаква корист. Овде нема бесни коли и троспратни куќи, сите сме исти.
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hmmm pocnav da cuvstvuvam kako realnosta pocnuva poleka da me brise od svetov, nekako forumov pocnav da go svakjam kako moj dom.... Od den na den se poveke sum tuka odkolku vo realnosta...
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Realnosta te brise tebe, ili ti ja brises nea??? |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas i taa.... |
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |