|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две желки и оделе по пустина. И наеднаш дошле до една палма со вода. И сега ако првата испиела тогаш ќе немало вода за другата а ако втората пиела ќе немало вода за првата. А се гаделе заедно да пијат. И на првата желка и текнало да појде да земе цевки. И отишла првава по цевки и вторава ја чекала 100,150,200,250,300 години... и била жедна и почнала да пие од водата. И тогаш првата излегува од зад палмата и вели:
- ако вака правиш поарно да не тргнувам. |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dejstvoto se odviva na nekoja granka od nekoe drvo vo Cernobil...Na granka si sedele nekolku krokodili i si se prisetuvale na minatoto...
Edniot rekol:pametis li be bratce kolku ubavo ni bese koga si bevme zeleni... Drugiot mu odgovara:da da pametam koga si bevme zeleni i si plivavme vo vodata,i si grickavme zirafcinja... A tretiot sto sedi vo gnezdo i plete na toa odgovara:abe nemojte sega takvi prazni muabeti,ajde da si odletame do onamu i da si sobereme nektar... |
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лавот забранил во шумата животните да имаат секс со мртви животни и секој што ќе биде фатен на дело-мртов е.
Еден ден зајакот нашол мртов слон и му го закачил, во тој момент се појавил лавот и зајакот во паника вели: Лаву ти се колнам жив беше, сега на к** ми умре!!!!! |
|
pmmladen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мало зајче трчало низ шумата и викало Педериии!..Педериии!!!!!
Го сретнала лисицата и му рекла: Ти си малечко зајче и не треба да зборуваш такви вулгарни работи, сеуште имаш млеко на устата. А зајчето: Не е млеко!!!.. Не е млеко!!!Педериии!..Педериии!!!!! |
|
pmmladen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pmmladen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наидува глиста на тањир полн со шпагети.
- Лелее, каква журка! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошле зајакот и син му дома. Синот цел помочан, а таткото покакан.
Мајката зајчица ги прашува: - Сине, побогу, што ви се случило? А синот одговара: - Ма остај, се помочав од страв додека мечката си го бришеше г'зот со тато |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воделе љубов глушец и слоница. Утрото глушецот кога се разбудил ја нашол слоницата мртва и си рекол:
- Е, што ти е судбина, за една ноќ уживање сега треба цел живот гроб да копам!! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе добиеш кога ќе се вкрстат пит-бул териер и леси?
- Куче што ќе ти ја изгризе раката, па ќе оди да бара помош. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишла лисицата кај волкот.
- Волку, ај научиме да читам , само ти знаеш да читаш во шумава? - Ќе те научам, ама ако ми дадеш, одамна ти имам фрлено мерак. - Манјачиште едно! - рекла лисицата и си отишла. После некое време, лисицава си размислила и решила дека вреди да му даде на волкот за да научи да чита. И така биднало. Волкот си го направил меракот и ... - Е па сега волку, бидна што бидна, ај да ме учиш да читам. - Срце, јас сум Вук Је*ач, а не Вук Караџич! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две магариња и едното му вика на другото:
- Кој последен тој магаре! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетал штрк по бара и ете ти жаба. Оп и ја изел. Летнал штркот, а жабата извадила глава од газот и го прашува штркот: - На која висина сме!? - На 15 илјади метри! - Ауууу, не сери!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто зајакот кога трча ги мрда ушите??? - Менува брзини.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |