|
Хардверски проблеми - ПОМОШ!!! |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
DjokoVerona
Нов член Регистриран: 17.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
50e kosta da mi go formatirat kompjuterot moze li da mi objasnis kako da se naucam da formatiram oti epten skapo e da go nosam stalno
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Неонката трепка Регистриран: 28.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај те одрале 50евреи бе? форматот максимум 1000 е... кај нас, зборам за нас како сами шо сме, максимум формат до 500 денара... јас ете форматирам било каков пц за 4 стотки... плус програми и такви работи ќе дигне некоја минимална цена... али се во зависност од програмите и колку програми... максимум до 600 сосе се... топ компјутер...
Инаку TheRock проблемот може да е и хардверски... во тој случај во зависност од матичната може да му направиш reset на Bios-от... |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а за флешување на биос колку зимаш ??? 2000 ден MIN ?
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи кој биос... до 1000-1200 треба да е...
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1500-2000 денари зимам ја... 30 секунди работа ама ногу опасна
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа брат тоа е... сервисер да работиш ти се исплаќа, ама ако навистина знаеш да ги работиш компјутерите и хардверски и софтверски... :) инаку се е во зависност на биосот... али тука некаде се цените до 1500...
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја порано зимав точно 1000 денари али што ми се случи човекот го донесе вино лепо ком и рече ова она update на биос во ред му реков му кажав цена 1000 ден се, се фанав за работа сред флешување снемува струја арно што беше разбирлив човек иначе има некој од планина симнати да им објаснуваш џабе е тоа така да зимај по 2000 денари ич око да не ти трепне
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука е веќе твоја грешка... не негова...зашто он ти го донесе со цел да му го поправиш... и ако снемува струја тоа е твоја вина и не смееш да му земеш пак пари... затоа што ти не си ја заврши работата... работи чесно!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne formatiraj nisto
nego zemi si instalionno CD do Boot start up i samo peinstaliraj vo samata faza na preinstaliranje mozes da go podelis diskot na particii kolku sakas i kolku golemi da se i toj kje ti go formatira samo delot C:\ i taka pri drug pat na preinstaliranje kje gi imas failovie zacuvani vo d e f g no pazi instalacionna treba da e CD so BOOT star up nemozes toa da go napravis ako inastal win ti e na diskot pozdrav Изменето од anakin - 29.Април.2009 во 12:15 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozes i da imas dva fizicki diska
i taka edniot go pravis master so pometuvanje na pinot pozadi hard diskot i instaliras windovs posle vtoriot go pravis master a prviot slave i pak instaliras windows i taka radotis si so C dodeka ne te zaebe posle fizicki prepinuvaj go vtoriot i pak imas now windows hehehehe ko mene Изменето од anakin - 29.Април.2009 во 12:19 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво, ама го кажа ова... и после пц то нема да го видиш во најкраток можен период! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot go gledam postojano
|
|
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок... гледај го...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e do dzamperite na hard diskovite
koga sakas e rob a koga sakas e master |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |