IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 62>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2008 во 11:14
znaes kako emkas , najdobar procenitel vo situacijava si ti i nikoj drug. Covekot najdobro oseka sam za sebe , instinktot mnogu kazuva , ako osekas deka nesto ne e vo red E TOGAS NE E VO RED . Zaebi 15 god . da ne zaebis cel zivot .
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 12:29
овакво нешо сум глеал у шпанска серија.....шала на страна знам и еден пример сличен од реал лајф.........си беа 6 год и повеќе во врска и скоро исто како што кажува емкас.......дури и се разделија(по напорните обиди на најблиските) на кратко но еднонставно умираа еден без друг.....решија си се зедоа и до сега освен среќа кај нив нема друго......значи зависи од тебе,од вас.
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
erna Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Април.2009
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај erna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 14:25
,,Pred 2 godini zagina moj najdobar prijatel,,ali eve i nakon 2 godini mislam samo na nego,,
,,Kako da go zaboravam,,

,,Prijatelstvoto nekolku meseci pred da zagine premina vo nesto vise za mene,,ali nazalost neuspeav toa da mu go kazam,,
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 14:29
sakas da kazez custvata kako da gi zaboravas??

posto ja, covekot ne bi go zaboravil....ili ne bi sakal
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 14:36
nema sto da go zaboravas nego...samo pamti go po dobro i kraj.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 14:44
Originally posted by erna erna напиша:

,,Pred 2 godini zagina moj najdobar prijatel,,ali eve i nakon 2 godini mislam samo na nego,,
,,Kako da go zaboravam,,

,,Prijatelstvoto nekolku meseci pred da zagine premina vo nesto vise za mene,,ali nazalost neuspeav toa da mu go kazam,,

и jас мислам ... еве, веке 18 години. не секоj ден, но некои денови.
понекогаш и сонувам. и тоа се ми наj убавите сонови.

Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 14:50
Разгледај ги момчињата околу тебе.......можеби ќе најдеш некој што би те заинтересирал.......

Да не чувствуваш грижа на совест во врска со некаква работа поврзана со починатиот случајно??????? РАЗМИСЛИ......ако постои пробај реши ја........
МИР со сите
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 15:02
se dodeka ne sakas nema zaboravanje
vo momentot koga na vistina kje sakas... kje zaboravis
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 15:03
Само да додадам: Животот продолжува ... и не е толку страшно тоа дека продолжува.
да заборавиш е неможно. само времето со благ мелем ке затвори раните.
но нема заборава. Има само живот. Напред.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 15:06
nema so nemoze covek da napravi
duri i povtorno da se rodiголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 15:13
Нема заборав  додека има спомени.
А и времето не лечи рани.
Секогаш боли исто тага
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 15:16
Болката со текот на времето ке се ублажи ,раната ке се затвори,а спомените ке бидат тука како лузна......да не потсетат на болката.
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 17:57
Ne mozes da go zaboravis,toj sekogas ke bide so tebe i vo tvoite misli
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 21:02
Originally posted by erna erna напиша:

,,Kako da go zaboravam,,

ако реално погледнеш на работите ќе свтаиш дека немаш многу решенија за надминување на твојот проблем! еднотавно продолжи со животот,дружисе со позитивни луѓе,и ти самата биди позитивна и верувај дека по некое време ќе се појави друг за кој ќе чувствуваш исто така нешто многу силно! не можеш да заборавиш ако секојдневно се потсекаш на нешто,ниту ќе можеш да промениш нешто ако недостадува некој субјект(во твојот случај,пријателот).Затоа не се мачи и едноставно избегнувај да мислиш и да се обесхрабруваш дека не можеш да заборавиш!
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.