|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 56789 62> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes kako emkas , najdobar procenitel vo situacijava si ti i nikoj drug. Covekot najdobro oseka sam za sebe , instinktot mnogu kazuva , ako osekas deka nesto ne e vo red E TOGAS NE E VO RED . Zaebi 15 god . da ne zaebis cel zivot .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овакво нешо сум глеал у шпанска серија.....шала на страна знам и еден пример сличен од реал лајф.........си беа 6 год и повеќе во врска и скоро исто како што кажува емкас.......дури и се разделија(по напорните обиди на најблиските) на кратко но еднонставно умираа еден без друг.....решија си се зедоа и до сега освен среќа кај нив нема друго......значи зависи од тебе,од вас.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
erna
Нов член Регистриран: 15.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Pred 2 godini zagina moj najdobar prijatel,,ali eve i nakon 2 godini mislam samo na nego,,
,,Kako da go zaboravam,, ,,Prijatelstvoto nekolku meseci pred da zagine premina vo nesto vise za mene,,ali nazalost neuspeav toa da mu go kazam,, |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakas da kazez custvata kako da gi zaboravas??
posto ja, covekot ne bi go zaboravil....ili ne bi sakal |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto da go zaboravas nego...samo pamti go po dobro i kraj.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и jас мислам ... еве, веке 18 години. не секоj ден, но некои денови. понекогаш и сонувам. и тоа се ми наj убавите сонови. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разгледај ги момчињата околу тебе.......можеби ќе најдеш некој што би те заинтересирал.......
Да не чувствуваш грижа на совест во врска со некаква работа поврзана со починатиот случајно??????? РАЗМИСЛИ......ако постои пробај реши ја........ |
|
МИР со сите
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dodeka ne sakas nema zaboravanje
vo momentot koga na vistina kje sakas... kje zaboravis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само да додадам: Животот продолжува ... и не е толку страшно тоа дека продолжува.
да заборавиш е неможно. само времето со благ мелем ке затвори раните. но нема заборава. Има само живот. Напред. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema so nemoze covek da napravi
duri i povtorno da se rodi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема заборав додека има спомени.
А и времето не лечи рани. Секогаш боли исто |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Болката со текот на времето ке се ублажи ,раната ке се затвори,а спомените ке бидат тука како лузна......да не потсетат на болката.
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozes da go zaboravis,toj sekogas ke bide so tebe i vo tvoite misli
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако реално погледнеш на работите ќе свтаиш дека немаш многу решенија за надминување на твојот проблем! еднотавно продолжи со животот,дружисе со позитивни луѓе,и ти самата биди позитивна и верувај дека по некое време ќе се појави друг за кој ќе чувствуваш исто така нешто многу силно! не можеш да заборавиш ако секојдневно се потсекаш на нешто,ниту ќе можеш да промениш нешто ако недостадува некој субјект(во твојот случај,пријателот).Затоа не се мачи и едноставно избегнувај да мислиш и да се обесхрабруваш дека не можеш да заборавиш! |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |