IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 33>
Автор
Порака
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 16:38
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Таа новата реклама за Мила за градоначалник на Карпош
Прашокот Мила ќе ги отстрани дамките во општина Карпош

Мене ми е доста интересна таа реклама.
Ама за вкусовите не се расправа.
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 17:11
novata so orbit malku mornicava i gnasna e

a sigurno e veke spomnata reklamata od coca cola so okoto i jazicite......... . [:-&]
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 12:26
novata za frcko
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
non4ence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2008
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај non4ence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 10:25
najgrda reklama na cosmofonkoga vo hramot telefonot zvoni i vie placat po nego Of lele A sea i vaa na RENO ''se sekavavte koga vikavte deka nikogas nema da kupite kompjuter'' of lleleголема%20насмевкалутина
NonEnCe :)
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2009 во 22:24
Originally posted by non4ence non4ence напиша:

najgrda reklama na cosmofonkoga vo hramot telefonot zvoni i vie placat po nego Of lele A sea i vaa na RENO ''se sekavavte koga vikavte deka nikogas nema da kupite kompjuter'' of lleleголема%20насмевкалутина

и плус таа на кафе браво,..сите овие во пакет најглупи реклами на сите времиња
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Martina_3 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2008
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Martina_3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 15:26
K-15 obicno pravat dobri reklami no ovaa poslednava za kafe bravo e mizerija
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 00:10
последниве од орбит... изгледа се соочуваат со блок на инспирација
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
hermiona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2009
Поени: 564
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hermiona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 12:23
DUEL JORGOVAN go gasam televizorot od stek
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
Кон врв
Nanicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2009
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nanicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2009 во 00:39
onaa novata za orbit, so cistackata....
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 14:21
Бонукс прашак за перење. БЉАК!!!!!!
Па уште имаат и ѕвезда што ја ангажираат за секоја реклама. леле леле..
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 15:25
Za kafe Bravo poslednata.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2009 во 23:29
а, ја знаете ли таа рекламта... ја даваат на нова тв,...... за мобилен оператор....

мажот влегува во новата кола, и колата му вика Identifizieren Sind Sie bitte,.... и мажот вика... Анте..... и колата пак... Identifizieren Sind Sie bitte... и нема каде, вика.... Даринка..... и наеднаш колата полудува... перничиња се дуат, свири, трепка...... смеење и на крај.... ,, Ма није Даринка, мајке ми,,...... а комшијата демек со тој моб оператор одма се јавува да дојде Даринка да го извади од колата..... смеењесмеење
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 08:16
mene smesni mi se reklamite na nova za tele dva mobilnata telefonija
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 22:49
dobra e novta na coca cola, sho vikat site- brrrrr
nekako e glupa ama sekogsah me smee

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,566 секунди.