![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 277> |
Автор | ||||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
koga me prasaa da li znam kako mozam da proveram koj poveke me saka ?
maz mi ili kuceto!
dvajcata da gi klam v gepek
i koga ke otvoram koj ke bide posreken koga ke me vidi!
|
||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||||
![]() |
||||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|||
2 raboti od drugar mi.
1. Vo Makedonski Brod imalo samo eden berber i site setale so ista frizura. ![]() 2. Otkako se penzioniral berberot, zitelite pocnale da odat na potstrizuvanje vo Kicevo. ![]() |
||||
![]() |
||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|||
моето папагалче
партал ги направив жолтите пиленца што ги купив денес за велигден ![]() и на сите им ги извадил очите ![]() |
||||
![]() |
||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|||
![]() |
||||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|||
Читав една статија на порталот на ИДИВИДИ , а умрев од смеење од коментарите :
хахахахахаха, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||
Slikava:
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
дека најчеста реплика деновиве била:Дојди ми на јајца
![]() |
||||
![]() |
||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|||
eden moj rodnina mi kaza deka negov drugar mu rekol
- ajde ostanaa samo uste nekolku dena za da si gi krsime jajcata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|||
- Аn Arab was interviewed at the US Embassy for a U.S.A. Visa.
- Consul: What is your name? - Arab: Abdul Aziz - Consul: Sex? - Arab: Six to ten times a week - Consul: I mean, male or female? - Arab: both male and female and sometimes even camels - Consul: Holy cow! - Arab: Yes, cows and dogs too!!!! - Consul: Man ........ isn't it hostile? - Arab: Horse style, dog style, any style - Consul: Oh..........dear! - Arab: Deer? No deer,they run too fast! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |