|
Смешна поезија |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Февруари.2006 во 16:38 |
The sky was dark
The moon was high All alone Just she and I Her hair was soft Her eyes were blue I knew just what She wanted to do Her skin so soft Her legs so fine I ran my fingers Down her spine I didn't know how But I tried my best I started by placing My hands on her breast I remember my fear My fast beating heart But slowly she spread Her legs apart And when I did it I felt no shame All at once The white stuff came At last it's finished It's all over now My first time ever At milking a cow |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кј ојш? кј ојш мор, кј ојш ? зш бегаш одувде јабана зш арчиш два слатки табана?
мислиш дека везеро са тонит а морено појќе крепит за сексој ? ами јас зна шкара*... <>
мислиш од цигара поуба е мара ? мислиш уту е поефтино во Зара ? ами гола си најуба верви...
кј ојш мор, кј ојш ? остани овде, овде се имет и да немет, за те*е ќе имет !
(инспирирано на охридскиот хаику - маестре) *шкара е двигание со нозете во вода глобока за да останит на површинана, шо го прат во ватерполоно играчине Ова е стварно добро!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na vjenchanje moje!
|
|
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne go gledam denot,te gledam tebe.
Ne gi gledam oblacite,te gledam tebe, ne go gledam sonceto,te gledam tebe. Ne ja gledam nokta te gledam tebe, ne ja gledam mesecinata te gledam tebe... Pa trgni se p**ka ti majcina,od tebe nisto nemozam da vidam..... |
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne pojaduvam nautro,mislam na tebe,
ne rucam,mislam na tebe. Ne veceram,povtorno mislam na tebe... Ne spijam zosto umiram od glad |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sistem mi je pao, totalan je mrak Pogresno si dugme pritisnuo, stoj Refren 2x Necu da ti perem ledja svaki dan |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo lane
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si sreco pravi muskarac
Pogledom svaku skidas Samo tesne majce nosis Ti sreco sam na sebe otkidas Mislis da su sve zene tvoje igrackice na navijanje Ja mislim da si stvarno zasluzio jedno malo odbijanje Ref: Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali sa ovog’ sveta S’ tobom sam dok imam cigareta Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali nisam mala Ja bih se s’ tobom samo igrala Poigrala, igrala, poigrala, igrala, poigrala, igrala… Ma, dobar si u dusi ali… Ha, ha, ha… Krleusa |
|
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i neće snaša tamburaša
ma neće bećara ona hoće gospodina punih džepova ja joj kažem ne bud' luda takvi ne znaju da te noću grle ljube samo spavaju.. |
|
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Т'га за запад
Орелски крилја јас да си метнех И в туѓи стрни да си прелетнех На други места ја да си идам Да видам Лондон Париз да видам Да видам дал и тамо џебот е празен како и вамо |
|
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako imaš petlju,ako imaš herca,
pokloni mi bundu od nerca..
ako imaš petlju,ako imaš cuku,
dijamantski prsten stavi mi na ruku..
|
|
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Т`га за Компј`тер
O`релски крилја как да си метнех и накај дома да си прелетнех во моја соба ја да си идам да видам кревет, јастук да видам да видам дали и тамо је досадно како вамо. Ако пак и тамо је досадно ко вамо на п`т далечен ќе се стегнам и до компјутерот ке си пребегнам к`де мониторот светло угревјат к`де интернетот стално работат. Овде је досадно и досада ме обвива и зелена табла зид покрива креди, сунгери, лекции лоши мачители, учители околу учители, наставници бедни а в гради мисли темни. Не, ја не можам овде да седам не, ја не можам учебник да гледам дајте ми крилја ја да си метнам и дома да си прелетнам у моја соба ја да си идам да видам маус, тастатура да видам. Тамо мониторот греит душата и тастатурата штракат в зората тамо Google и Mozila со сета раскош ги растурила. Бела тастатура гледаш белеит, а си од маус сино темнеит. Google погледаш или Mozila сегде интернет је хубавина. Тамо по срце на маус да штракам монитор да светит, ја да сурфам. |
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOM ŠEFU DA NE MISLI DA GA SE NE SJETIM U prozor mi kuca Mome šefu Sigurno se štuca. Iz minute u minutu Misli na njeg´ lete, Ponaša se mila majko, Kao neko dijete. Danas baš je dobar bio Pa me malo "nagradio", Da odradim do 19, Ma jebem te sve u šesnaest! Neću više niti brojke, U planu ti ja ispisat.... Ujutro ćeš dobit prazan papir Da si možeš dupe brisat! Jebale te više lipe, I pokoja viška kuna, A što bi ga onak’ rada Kao Gupca okrunija! Pa čovjek je poludio! Dajte neki savjet dobar…. Jer ako se to nastavi Jedan od nas bit će modar! |
|
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кредити
Како на вратот ѓердани, нишки камења студени, така на плешки кредити легнале та натежнале. Кредити ли се кредити, должнички маки големи! Плати си утро порано борчи се вечер подоцна, наутро жирант понеси, навечер сметка донеси – Ај, пуст да е, пуст да би останал животот кредитски! Роди се човек – должник биди, роди се човек – борчлија умри, скотски цел живот работи за други, туѓи имоти. За туѓи бели мерцедеси, копај си црни гробови! За себе само ‘ргај си, за себе камати тргај си – Нижи си ѓердан кредити, нижи си алки ковани, нижи си синџир железен, околу вратот навезен |
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |