IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 240>
Автор
Порака
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 01:14
Трпана пржи јајца и наеднаш улетува Трпе:
- Пази, пази да не ги загориш, стави уште малку зејтин, заврти ги, заврти ги! О боже, ќе ги загориш! Ќе се залепат! Зошто никогаш не ме слушаш кога готвиш? И сол да ставиш, секогаш забораваш, ме слушаш што ти зборувам женооо, слушаш!!!?
Трпана запрепастено го гледа.
- Добро, ти стварно мислиш дека ја не знам јајца да испржам?
А Трпе смирено.
- Не, само сакав да ти покажам како ми е мене додека возам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 01:22
Си виселе лилјаци на една гранка, а само еден стоел исправено.
- А бе што му е на овој?
- Појма немам до пред 5 минути беше добар, изгледа се онесвести!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 01:24
Трпе и Ставре се запиле во кафана и Ставре му вика на Трпе:
- Шо бе, онаа твојана стави цвикери и ти одма ја откачи!?
- Не бе батка, откако стави цвикери нејќе више да ме види!

Бананата му вика на вибраторот.
- Аман бе доста се тресеш, мене ќе ме јадат!

Отишла Трпана на лекар во недела.
- Докторе каде ставате инекции во недела?
- У г'з!
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 10:45

Прв училишен ден во едно средно училиште во САД. Професорката го претставува новиот ученик Такиро Сузуки од Јапонија. Часот започнува професорката прашува: "Сега ке видам колку ја познавате американската историја. Кој рекол: "Слобода или смрт?". Во училницата штама и само Сузуки крева рака: "Патрик Хенри, Филаделфија, 1775 год." Многу добро Сузуки." А кој рекол: "Државата е народ и како таква никогаш не смее да умре". Сузуки станува: "Абрахам Линколн, Вашингтон, 1863 год". Професорката строго ги погледнува другите ученици, па рекла: "Засрамете се Сузуки e Јапонец, а ја познава американската историја подобро од вас". Тих глас од задните клупи: "Ебете се посрани јапонци"! "Кој го кажа тоа?", викнала професорката. Сузуки крева рака и вика : "Генерал Мaк Артур, Гвадалканал 1942 год и Ли Jакока на собранието на акционерите на Крајслер, Детроит, 1982 год." Училницата во потполна тишина кога се слуша од позадина: "Пуши го!" Професорката извадена од кoжa: "Сега е доста. Кoј беше тоа?" Сузуки: "Бил Клинтон на Моника Левински, овална соба во Белата Куќа, Вашингтон, 1997 год." Некој друг ученик извикува: "Сузуки е срање!" Сузуки ко од топ: "Валентинo Роси, мото трка Гранд-Прих на Бразил, Рио де Женеиро 2002 год." Училницата паѓа у хистерија, прoфесорката во несвест а на врата се појавува служителот: "У пичку матер! Никогаш не сум видел ваков хаос." Сузуки подготвен: "Бугарскиот премиер на министерот за финансии, ребаланс на буџетот, Софија 2003 год.голема%20насмевка

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 19:41
Мини бус во кој се возат 10 жени удира во карпа и сите на место гинат.
На оној свет ги пречекуваат св. Петар и св. Архангел за да ги сместат.
св. Петар  ја прашува првата;
-Колку пати си го изневерила мажот?
Еднаш
-ајде во соба бр.1
И така втората 2 пати, во соба бр. 2
, третата во соба бр. 3 ... и на крај  десетата
- Ниеднаш!
- Немаме ма соба за такви. Оди Архангеле опни ја еднаш па смести ја во соба бр.1црвенеење

Изменето од mamamd - 15.Април.2009 во 19:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 19:47
Три пријателки пијат кафе и разговараат
Првата; Леле синоќа кога му ги фатив јајцата на Петре, се изненадив колку му беа тврди, камен:
Другиот ден втората кажува:
- Леле јас синоќа му ги пипам јајцана на мојон, тврди камен:
Третиот ден доаѓа третата модра џигер. Двеве запрепастено ја гледаат.
- Абе му ги пипнав јајцата и го прашав, зошто на Петре и на Трпе јајцана им се камен а неговите меки, пивтија. Ко ме грабна партали ме направи, мава и прашува од кај знам јас какви им се   јајцата на Петре и Трпе.
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 20:10
Си биле две макарони е отишле во матично да се венчаат.
Матичаров им вели:
- Е како може бре макарони да се венчаваат, па вие сте исти....
И еднава макарона вели:
- Не сме исти, јас сум со јајца
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 22:11
Св Петар вели
- истапете сите кои сте ги изневериле мажите.
Истапуваат сите, само една останува и стои сама.
- Оди види да не е глува?!- му вели св. Петар на помошникотголема%20насмевка
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 09:32
Na ovaa "vistinska prikazna", bilo koga da se setam...pagjam od smeenje. голема%20насмевка

Зошто ја отпуштив мојата секретарка

Минатата недела ми беше роденден и утрото бев посебно расположен. Се симнав долу на појадок надевајќи се дека жена ми ќе биде пријатна и ќе ми рече 'Среќен роденден' а можеби ќе има и подарок за мене.
За жал, таа одвај ми рече 'добро утро' а камоли да ми честита роденден.

Си помислив... епа тоа ти е брак, меѓутоа децата сигурно ќе запаметат. Децата си го изедоа појадокот без да кажат ниту збор.

Заминав кон работа, чувствувајќи се доста тажно и донекаде разочарано.

Кога влегов во канцеларија, мојата секретарка, Џејн рече: 'Добро утро шефе, среќен роденден!' Ми беше малку подобро што барем некој се сети на мене.

Работев до пладне, кога Џејн влезе во мојата канцеларија и ми рече: 'Знаеш, надвор е така убав ден и плус роденден ти е, ајде да одиме на ручек, само јас и ти.'

'Фала Џејн, тоа е најдобрата работа што ја слушнав цел ден. Ајде да одиме!'

Отидовме на ручек. Меѓутоа, не во ресторанот во кој обично одиме. Наместо тоа јадевме во еден мал ресторан, каде веќе имаше резервирано сепаре за нас. Испивме по две мартинија и искрено уживавме во оброк.

На пат накај канцеларија Џејн рече 'Знаеш, баш е убав денот... Не мора да се вратиме во канцеларија, нели?'

'Претпоставувам не. Што би сакала да правиме?,' ја прашав.

'Ајде да одиме кај мене,' ми рече Џејн.

Откако стигнавме кај нејзе дома, Џејн се сврти накај мене и ми рече 'Шефе ако не ти пречи, јас би сакала на кратко да одам до спална. Веднаш се враќам.'

'Ок,' нервозно одговорив.

Отиде во спалната, и по неколку минути излезе носејќи огромна роденденска торта, а по нејзе излегоа жена ми, децата и десетина пријатели и колеги, сите пеејќи '
Happy Birthday.'

Јас само седев таму...

На каучот...

Гол... 

(ups...) газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 04:48
Белграѓанка му вели на охриѓанец:Ја би се удала за тебе !
А тој и одговара:Ти аку се удајш за мене,јас се бесам на чинарон
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 04:51
Како плавуша скршила нога чистејќи лисја со гребло?
- Паднала од дрвото.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 04:51
Вулканизер се оженил со некоја девојка и ја однел дома. Само што влегле ја напунил кадата со вода, ја грабнал жена си и почнал да ја потопува и да вика:
- Ај сега да провериме дали си стварно невина. Едно меурче да видам, тешко тебе ќе биде!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 04:52

Момчето возбудено ја прашува девојката:
-Дали сум првиот човек во твојот живот?
-Да. Само не заборавај дека мене секој ден животот ми почнува одново
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 04:53

-Има два вида на мажи:
-Oние кои ги изневеруваат своите сопруги. . .
-И оние кои не ги изневеруваат?
-Не, туку кои велат дека тоа не е вистина!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.