|
Бакнежи ... |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
иииих.... а чекај малце? размислува ли некој колку ти ќе бидеш повреден-а? Колку твојата сексуалност ќе биде истрауматизирана?? woow размислува ли некој колку пати ќе ти се враќа филмот, со пориви на повраќање итн.? Едноставно преголема е цената за такво едно „искуство“ да се издржува стоички! |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекај да видиш кога ќе се венчаш,на денот на венчавката, тек треба да се плашиш. тогаш никаква маска нема да те спаси |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[
Дождот тропкаше по шофершајбната како кинеско мучење...Беа на задното седиште од фиќото...нивните бакнежи беа толку страсни и врели што сосема го игнорираа изобличеното лице на воајерот притиснато на стаклото.... Изменето од zamislena - 03.Август.2010 во 23:35 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мила размислував и за ова..братчетка ми најдобро направи само рака им пружаше и немаше гајле дека и она е чуствителна на кожа..замисли сте да ме испобацуваат по 3 пати до крајот на венчавката како крастава жаба ке бидам. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме изнасмеа...додека читав си направив и филм..тие внатре беа миле (во улога на блажо) со жена му на тошо, а тој воајерот е тошо кој го заборавил клучот од дома и сака да го побара од жена му, ама незгодно му е да ги прекинува па чека моомент кога жена му ќе погледне кон прозорецот на фиќото за да и даде ишарет за клучот
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi razgledav temite nema vakva...
KAKO SE BAKNUVATE..... ajde da opisete.............. koga se baknuvate za vreme na seksualnata igra ili voopsto ne se baknuvate........... sto obozavate za vreme na baknezot......... a sto ne.......... dali vi preci ili go primenuvate baknezot so jazik ...... dali obozavate suv zvucen baknez... ili vlazen i dolg....... Изменето од bijonse1 - 16.Април.2009 во 18:01 |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi se javi eden dobar prijatel za sovet.......
imal golem problem...... mu se ponudiv da mu pomognam...... no , za prv pat ne znaev sto da mu odgovoram.... navistina zaljuben.......srekjen.......uspesna vrska...... megjutoa devojkata mnogu grubo go koristela jazikot....taka da mu doagjalo maka duri i nagon na povrakjanje...... pocnal da go izbegava seksualniot cin.... a tolku ja sakal...... sto da napravi......??? jas navistina ne znaev sto da mu odgovoram... |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па тоа стави како повод за темава. Jас лично не бих напишала како се бакнувам. и така ставена темава е за секс.
Во лjубовта воопшто и не е важно коj како и кога се бакнува. ако му се повракjа и не треба да бакнува. лjубовта знае да прифаuта наj различни форми на одвет. Изменето од pagane - 16.Април.2009 во 18:14 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
devojkata mu e zmija so dolg jazik jujuuuuuuuuu, kako jas ne nacekav takva |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakin citaj goreeeeeee...kazi kako se baknuvas..
|
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako sigurno nekako hahah
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zvucno
Obozavam zvucni vlazni baknezi, uspatni, bezazleni... dolgi baknezi samo so usni, onie koi ne brzaat da se pretvorat vo seksualna igra... spori meki koi stanuvaat strastveni..... vozbuduvaat do orgazam a za vreme na seks...baknezite se porazuzdani, koga svesta se stesnuva i strasta se zgolemuva, baknezite ne se samo na usni, tuku all over... Изменето од Kali - 12.Ноември.2010 во 13:10 |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам менување на интензитетот на бакнувањето....брзо и страсно, па потоа полека и нежно, па пак од поново......
Сакам да ме грицне додека ме бакнува |
||
МИР со сите
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како
како? е па волшебно, нозете се стресуват ама .. и на двајцата... нејзе малку повише...хехехе |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |