![]() |
|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 43> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brus li na filmot go pretepa Chak Noris. Brus Li umre so misteriozna smrt.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Ne postoi Chak Norisova peta.
Chak Noris poracuva Big Mac vo Burger King - i dobiva! Chak Noris jadi supa so viluska. Chak Noris znae od kade pocnuva krugot. Chak Noris dobil MILIJARDA na kvizot "Koj saka da bide milioner" Koga Chak Noris ke pogledne v nebo oblacite pocnuvaat da se potat. Nekoi toa go narekuvaat dozd. Chak Noris ja znae poslednata brojka od matematickata konstanta PI |
|
![]() |
|
Nanicka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Sto jadat neprijatelite na Cak Noris sekoj den......Kotek
![]() ![]() |
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
![]() |
|
Чак Норис може да аплаудира со една рака.
Чак Норис може да сипе 2 литра вода во шише од 1 литро. Чак Норис на флопи дискета изрежал ДВД филм од 4,5 GB. |
|
![]() |
|
Kога Чак Норис отишол во Kрит на одмор,сите грчишта избегале,оти носел маица Don't you FYROM me!
![]() |
|
![]() |
|
Chak Noris ja znae tajnata na Viktorija sikret
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Чак Норис го измислил црното. всушност, Чак Норис го измислил целиот
спектар на видлива светлина. освен розева. Том Круз ја измислил
розевата.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
постојат вонземјани, само чекаат да умре чак норис пред да нападнат.
|
|
![]() |
|
чак норис двапати броел до бесконечност и назад.
|
|
![]() |
|
Чак Норис никогаш не добива "page cannot be displayed" ерор.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
koga cak noris vleguva vo slatkarnica na slatkite sekerot im pagja
|
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
cak noris moze da frli atomska bomba i toa so edna raka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |