|
Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Април.2009 во 10:25 |
Дали мислете дека овие (па и не само тие, туку и сите останати кои не ги набројав) интернет сервиси имаат влијание во една врска , па можеби и во брак ?
Изменето од Анастеа - 20.Април.2010 во 00:54 |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna tema.... jas mislam deka odkako pocnav se poveke da "sedam" na internet se pomalku ucam, pomalku se gledam so zenskata... of DA vo pravo si
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секое нешто ,кога се оди во крајност,може да влијае во една врска.....ако се поминуваат часови пред компјутерот ,зборувајки на мсн или другите наведен,нормално е дека ке се појави проблем .....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be, kakov odraz na vrskata |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam kometar
|
|
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka ima
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vredi da se razmisli na ova prashanje...
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEkoi prasanja ednostavno ne zasluzuvaat odgovor
hahahaha |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам баш
Само знам да кажам дека имав лошо искуство со facebook мое име и фотографија беше искористено за еден натпис кои всушност значеше дека му се нудам на еден дечко жалосно е што не приметив јас,туку мојот дечко Среќа не изреагира бурно,верувајќи ми најдовме уште нешто слично на профилот на сестра ми.............. Некои ѓи злоупотребуваат овие работи |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со овие „забави“ внимателно.......мнооооогу внимателно.....
Сами по себе тие немаат влијание врз врската....... Се зависи од партнерите...... Ако тој ме откачува само за да седи на нет...значи јас сум помалку интересна од нетот.... Ако јас го откачувам за да седам на нет..значи тој не е доволно добар за да потрошам време на него...позабавно би ми било виртуелно да контактирам со некого..... facebook, hi5 и сл. се неутрални....тие даваат истовремено две различни можности: 1. Да создадеш услови за неверство 2. Да комуницираш со партнерот со кој се сакате, но сте привремено разделени (во друга држава, град и сл.) Која можност ќе ја искористиш од тебе зависи......Изборот е твој.....не ти е крив фејсбук..... |
|
МИР со сите
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten pametno se slozuvam
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlijaat i te kako
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam kako go koristite FB ama mene isklucivo mie za stari prijateli i ne addovam nikoj ne poznat ili slicno, tuka se druzam mozda sat vreme nedelno ama se so stara klapa koja poradi obvrski , deca , familija nemozis tolku cesto da se srekavas , toa e FB za mene
A normalno deka vliae loso koga se posvetuva sati na nesto , sati koj bi btrebalo da gi spodelis so decko , devojka , maz ili zena , stvara frustracija i nervoza ama vo mali dozi se si e ok.. |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene ne i nema ni da imaat odraz na vrskata ...za drugive gledam deka ne e taka
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |