|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 109110111112113 240> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazot i zenata vodat ljubov i zenata pocnuva da stenka:
- Da, da, pojako, ......zboruvaj mi gnasni raboti ! - Kujna, wc solja, gnasen ves........ |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mlada penzionerka sva uzbuđena i
doterana čeka poštara i svoju prvu penziju. Čuje se zvono, mlada penzionerka otvara, ugleda poštara, zgrabi ga i odvuče u spavaću sobu... Posle nekog vremena poštar ode u kupatilo a žena u kuhinju. Dolazi i poštar u kuhinju i ugleda na stolu pravu ikebanu od doručka: šunka, kulen, kajmak zlatiborski.... pa viski, šampanjac... Doručkuju oni, poštar polazi a mlada penzionerka mu pruža 200 dinara. Poštar iznenađeno upita: Pa draga gospođo, čemu još i ovo? E pa - počne mlada penzionerka objašnjenje - ja sam danas veoma uzbuđena... Znate, doneli ste mi prvu penziju u životu. Juče baš to pričam mužu i kažem mu da je to veoma važan dan u mom životu i pitam ga kakav je red i šta da dam poštaru u toj prilici. A moj muž reče: Jebi ga, daj mu 200 dinara i to je to... - a doručak je bio moja ideja... |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат деца на екск*рзија и по патот едно дете цело време вели :" леле колку сум жеден ...... леле колку сум жеден „ , му скиснало на шоферот да го слуша цело време , па застанале да се напие малиот нешто.
Откако се качиле во автобусот и шоферот продолжил да вози , малиот почнал и продолжил да вели „ леле колку бев жеден , леле колку бев жеден „ |
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белграѓанка му вели на охриѓанец:
- Хоћу да се удам за тебе! А тој и одговара: - Аку ти се удајш за мене, јас се бесам на чинарон за тебе! |
|
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bog pozove Adama i kaže mu: ”Imam dvije novosti za tebe, jednu dobru i jednu lošu!” Adam zaželi čuti prvo dobru i bog mu odgovori : "Daću ti dva poklona, dva nova organa, mozak i penis “ "Fantastično" odgovori Adam, “a loša novost ?“ Bog odgovori: "Nemaš dovoljno krvi da bi oba djelovala istovremeno!" |
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kniga: "Kako se otvora padobran"
(vtoro koregirano izdanie) |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kulinarno nezadovolna mesojadna bioloska edinka od shumski hiberniracki tip otkazuva da ispolni tancuvacka folklorna izvedba - ili prosto kazano - Gladna mecka oro ne igra
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja e razlika pomegu wc i grobista? nema razlika
koga moras da odis, moras! Изменето од nelson - 08.Април.2009 во 15:50 |
|
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si ja parkira turistov kolata pokraj edna kukja vo Ohrid, a od prozorot,
edna babicka veli: "Sinkooo krevet" - na sto toj odgovara: "Ne fala, imam apartman!". "Ama sinkooo, krevet" - a toj pak svoeto: "Vi kazav, imam apartman!" I taka covekot otisol da proseta, a koga se vratil, kolata ja nema. Se cudi covekov sto se slucilo, a babickata mu vika:"Ama sinkooo, ti rekov krevet...gi krevet kolite so pajakon"!!! |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек со фиќо вози и на семафорите мава една кола мерцедес и испаѓаат надвор и вој со фиќово му вика ајде извини имаш пари ке си ја направиш вој му простил на другите семафори пак го мава пак излеваат надвор пак му вика имаш пари ке си ја направиш ја немам фиќо возам пак му простил на третите семафори пак го мава и вој од фиќово го отвара џамот и вика не излевај ја сум
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako hakerite cestitaat veligden?
Hristos restart. Vaistinu restart. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razlika pomegju hrabrost, "cool" i "very cool": Hrabrost : Koga ke si dojdes doma sred nok dobro napien, a zenati te ceka so metlata v`raka, a ti samo ja prashash: "cistis ili se spremas nekade da ODLETASH" "Cool": Si doagjas doma srede nok, mirisash na parfem a imash i traga od karmin na koshulata. Ja plesnuvash nezno po gazeto i i velish: "TI SI SLEDNA......!"
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Sto znaci: Tu - ti - tu - tu - tu - tu
- Makedonec naracuva dva caja vo Soba broj 222 |
|
Внеси реплика | страница <1 109110111112113 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |