|
Три години затвор за Циле |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam kolku lapna no znam
deka bile davani kredite i zatvarani firmi 3 meseci posle toa od bliskite na DeA doznav deka davaa samo na prijateli e sega, kolku ima CILE MILE, pojma nemam no deka nekoj treba da odlezi za ovie 3 4 miliona treba pa neka e i cile, ako znael koj go ravel toa, so ne kazal toa e neka sedi ,, oti ako nekoj muvne 3 miliona ili toj treba da lezit ili nekoj mesto nego a dali cile e toj ili kje lezi mesto drug negov problem caos cile,, so ne berese pamet koga si sednal na toa stolce |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CILE NE KRADEL dokolku kradel SAM ............. i ovaa skapanicata 24 / 7 ne e NEVINAŠCE ............ samo , ne veruvam deka e do tolku AKNAT pa da pokrene istraga samiot protiv sebe
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KRADELE TIPOVITE OD DeA
toa e garant.... moite drugari bea tamu vo DeA no ne se ofjadija, oti bile slabi igraci inaku Gruevski nas premier alal da mu e vera ne krade, si go sakam Изменето од anakin - 09.Април.2009 во 19:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku Gruevski nas premier alal da mu e vera ne krade, si go sakam
да ,да , ама мајка му е лева рука десен џеб! прав клептоман . и тоа на ангро, не се задоволува со чоколади по самопослугите. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pih
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата гласи: Три години затвор за Циле
И ве молам да не ги мешаме тука останатите докажани или недокажани криминалци, има теми и за нив. |
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...е Циле, Циле,...до кога на плоштад ќе ги убедуваш граѓаните дека не си крив,...а и три години не се ништо,....прашањето е кој ги изеде парите!.... дали пред време отидоа кај тајкуните- спонзоруши,...обеќање си е обеќање,...
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Три години затвор за Циле
Дали им е јасно дека ќе треба да го дуплираат буџетот за храна на затворот во следните три години? Може да се нахранат три семејства во мака со тие пари...
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бери гајле,Владата има решение за се!Еден во кофа се удави, друг на врвца од тренерката се обеси, а богами и на овој чаре ке му најдат! Антикризните мерки се во мода! |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po site vesnici ima platena reklama deka Tupurko e vo pravo,pa sega trebalo site da znaeme. Zosto koga maftase so "klucot" ne razmisli deka lazi narod i deka taka ja dobi vlasta?
Pa sega sto treba nie da pravime deka Grujo gi goni aramite,da mu pomognime?Oti ne gi vrati parite?Oti ne gi kazi soucesnicite? |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I, sega tie koi po negovoto veteno zaminuvanje ako ne napravat nishto za edna godina Toj lichno a i narodnite izbranici na DA si odat od PARLAMENTOT. Toj si zamina. No, narodnite izbranici na DA se prodadoa za teshki milioni marki i se transformiraa vo VMRO- ovci...........a sega Cile kriv. Mozjebi i E. Ne velam dek ne e, no kade se tie koi sega povtorno vladeat a togash uchestvuva vo grabezjot. Se politichka farsa. Mora narodot neshto da rasprava po kuloarite za da ne svati deka treba da odi doma i da rucha.............. Изменето од orlov - 22.Септември.2009 во 21:36 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ovaa tema me pottika komentarot na eden pogore clken nema vise cile mile
Ovaa e drzava ne e sala,taka i treba da se borime protiv korupcijata i organiziraniot kriminal.So ovaa sakam da mu poracam na deugarot Cile deka otide vo zatvor bidejki ukrae togas koga bese na vlast mnogu pari od narodot. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cile samo e politicka zrtva na edna vlast!
normalno e covek sto ke donese milijarda dolari da si zadrzi procent,barem taka velese toj,taka bilo vo sovremenite ekonomii,a neli nie tezneeme kon toa.
e sega,mala nepravilnost e sto toj samo predvreme si ja naplati provizijata..i "kap saro" ...vo zatvor!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e cile tolkava politicka zrtva toj e zrtva na lapacite od negovata politicka partija DEA toj tocno znael deka, negovite biznis kompanjoni kje gi ukradat parite inaku moe mislenje TUPURKOVSKI de jure e nevin TUPURKOVSKI de fakto e vinoven e sega , dali kje sedi ili ne zavisi od sudskite vlasti, ako sedi de fakto e sekako vinoven ako ne sedi, pravda i zakonite se na sila, oti de jure ne e vinoven... nema dokazi ama, jas i bez dokazi neso si znam, oti sum bil vo kontakt so nekoi pajtasi od DEA.... taka da prijatele moj brate EGEEC .. posedi si vo prdekan... oti zakon si e zakon no vistinata si e vistina PS inaku Gruevski nema vrska so ovoj slucaj, kako nekoi pateticni galamdzii sakat da go prikazat toa. mislam deka e pateticno, sekade da se pisuva 24/7 duri stanuva smesno i detinjasto, no toa e toa... Изменето од Анастеа - 23.Септември.2009 во 16:01 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |