|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика | страница <1 45678 186> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу се учи
малку се памти. и грешките секогаш се повторуват. за да нема грешки. памти. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ризикот носи профит!-Но!!
Многу често преминува во идиотизам.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пази...
кога си себе си често остануваш неразбран. |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уф! а што да правиме ние слабите ученици? http://www.youtube.com/watch?v=2X7jZozDNk0 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO NAJDIS PODOBAR OD MENE-KE ME ZABORAVIS MENE,AKO JADIS POLOS OD MENE- KE SE SETIS NA MENE( ruska nar. pesNa)
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto vo svetot ima poveke zeni od mazi? ... Prirodata e mudra! |
|
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se ne prestajemo igrati , samo zato sto postajemo stariji ;
Mi starimo , ako se prestanemo igrati! |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne kresli certa na zed
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕДУМ МУДРЕЦИ
1. СОЛОН 740-558 п.н.е. - Нека те води умот. - Ништо премногу. - Пред да почнеш да заповедаш, треба да научиш да слушаш. 2. ХИЛТОН ОД СПАРТА - Спознај се себеси. - Јазикот нека не ти е пред мислата. - Не посакувај нешто невозможно. 3. ПИТАК 620п.н.е. - Препознај го вистинскиот миг. - Не прави го она за што го прекоруваш ближниот. - Дружи се со достојните. 4. ПЕРИЈАНАР ОД КОРИНТ 672-587 п.н.е. - Грижи се за сите. - Задоволствата се смртни, добродетелите бесмртни. - Демократијата е подобра од тиранијата 5. КЛЕОБУЛ ОД ЛИНД - Најдобра е мерата. - Не прави ништо на сила. - Откажи се од омразата. 6. ТАЛЕС - Необразованоста е тежок товар. - Не верувај им нa сите. - Не одложувај да им угодиш на родителите. 7. БИЈАС ОД ПРИЕНА - Зборувај тогаш кога треба. - Бавно пристапи и' на работата, но кога ќе почнеш продолжи силно. |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред да почнеш да заповедаш, треба да научиш да слушаш.
Демократијата е подобра од тиранијата Бавно пристапи и' на работата, но кога ќе почнеш продолжи силно. убаво
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
niso ne e taka lesno, da nemoze da bide polesno
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мојата омилена (рифреш)
,,бидете и умни и убави и вредни и способни, ама со усул
ако претерате, другите тоа никогаш нема да ви го простат,,
|
|
betii
Нов член Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се одмаздувајте и не враќајте со иста мера !
Секој проблем можно е да се реши .Секогаш постои решение . Не дозволувајте другите да манипулираат со васиот ум ! Соочете се со предизвикот и ќе го надминете . |
|
I grew in all my difficulties....
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako vistinski veruvame deka samite ja pisuvame nasata zivotna prikaska, togas krajot zavisi od nas samite.
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |