![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12511252125312541255 1402> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk Call me, I'm feeling so lonely, I'm lost without you
Call me, all I'm asking is to hold me, just one more time please call me, I'm feeling so lonely, I need to hear your voice..... |
|
![]() |
|
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
sdk mi se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,..... леле колку се смеам.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sdk....kolku li zgresiv za sevo ova sto mi se slucuva?
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
sdk log off........
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
sdk deka kupiv cevli br 36 , doma mislev deka mn me stegaat i deka e podobro da gi zamenam za br 37 i sega trcaat po mene , pa sakam da vi kazam SMOTANA SUM
PS.Ne mi e prv pat ![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
сдк си го земав уверението
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
s dk ..aj cao na site
![]() |
|
![]() |
|
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
sdk...sednav da pijam kafe
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
сдк.......се јави.
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...greska bese ...
![]() Изменето од zagor - 09.Април.2009 во 15:26 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
sdk dosta bese...aj gitla sega, doma ke si odam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сдк... да вадам точаците или да не си отварам белја
![]() |
|
![]() |
|
aj odam na rabota
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12511252125312541255 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |