IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовта може да не убие???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовта може да не убие???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 12:02
Toa custvo nikoj da ne go dozivee,jas go pominav ednas i toj period nikogas nema da go zaboravam...сршено%20срце e za toa sega ne se zaljubuvam i super mi eголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од MyWay - 08.Април.2009 во 12:02

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 12:36
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Toa custvo nikoj da ne go dozivee,jas go pominav ednas i toj period nikogas nema da go zaboravam...сршено%20срце e za toa sega ne se zaljubuvam i super mi eголема%20насмевкаголема%20насмевка

znaesh kako vikaat "vremeto leci se". bez ljubov ne biva nisto
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 16:43
da mi kazuval nekoj nemalo da mu veruvam bi mu rekol dobro de ne e samo taa ama ne bilo taka sum zgresil tuka. Kakko ubiva lelel toa e cudno sto moze da ti napravi sekakva bolka ke izgubis ali da gledas nekogo a da go nemas a si go imal e toa boli mnogu mnogu
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2009 во 09:08
  Mnogu loso e klapsomun,epten....ama toa e...ke pomineтага

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2009 во 12:41
Originally posted by Klapsomun Klapsomun напиша:

da mi kazuval nekoj nemalo da mu veruvam bi mu rekol dobro de ne e samo taa ama ne bilo taka sum zgresil tuka. Kakko ubiva lelel toa e cudno sto moze da ti napravi sekakva bolka ke izgubis ali da gledas nekogo a da go nemas a si go imal e toa boli mnogu mnogu

Vo pravo si, na zalost... imam post vo lyrics edna pesna so slicna sodrzina od Chris Cornell - Arms around your love...procitajte ja ako sakate.
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2009 во 12:59
Koga kje se skaram so sakana licnost moze da mi bide tesko edna den,dva posle laden sum
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2009 во 13:15
Sekako deka ubiva ako se "zatreskas" i naednas oppppp kraj na vrskata... ubistvo od prv stepen... more podobro receno samoubistvo....
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2009 во 23:27
се` што е претерано е опасно (по живот)

Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2009 во 23:39
pa samo ljubovta moze da ne ubie трепкање... sto zlaten covek si bev koga ne bev zaljuben намигнување
......
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 16:17
....кога еден човек ке полуди по една жена,само она може да го излечи од неговото лудило....

Изменето од marija1000 - 13.Мај.2009 во 18:47
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
bill-acy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Мај.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bill-acy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 13:02
па мислам дека љубовта не убива туку чувствата ...........
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bill-acy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 13:02
Originally posted by bill-acy bill-acy напиша:

па мислам дека љубовта не убива туку чувствата ...........

се согласувам потполно..............
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 13:06
definitivno .......... ljubovta e virus poopasen od svinskiot grip ..... za nego i kje se najde nekoe care ama za ljubovniot, mnogu tesko .... skoro nikako ..............
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bill-acy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 13:11
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Понекогаш ме убива, понекогаш ми дава сила да се борам со непријатностите...ме става во гроб и ме оживува....ме полудува со радост и тага, ме прави најсреќна, ме прави најтажна....се зависи од љубовта...да ја немаше неа не знам како ќе опстанев, јас сум зависник од љубов како што сите се зависни од храна.....без љубов не ми е ни потребен живот, без таа мала слатка тајна која се крие во нашите срца и не тера да сакаме до бесвест....до небо и назад...И ДА!!! Убива! Ама тоа нема во никој случај да ме спречи да ја земам и да ја давам дупло повеќе...па и да ме убие е многу поубаво да се умре од љубов или за љубов отколку ради некоја друга работа или од некоја туѓа рака.

сите мои чувства кои незнаев да ги опишам со зборови ти ги опиша

бравооо
изгледа имас поцувствувано ногу од љубовта оти ваков текст мислам дека не може да се написе ако не се почувствува.
Грешам или............
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.