|
Три години затвор за Циле |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Циле најави дека денес ќе ја каже вистината... јас мислев којзнае што има да каже човекот... а он вообичаените жалби и поплаки... калимеро нема правда
Тупурковски: Пресудата е одмазда |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па можеби и му се одмаздуваат. Ама дали знаат зошто? Или од нешто страхуваат? Бадијала не е. И Бошкивски од тој пусти страв го испратија во Хаг, ама ете го се врати.
И,Циле ќе се оддолжи, бидете сигурни. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тупурковски: Пресудата е одмаздапа многу јасно дека е одмазда! и најголемиот лопов , ако го гони ривалот, не е ништо друго туку одмазда. А бидејки свиоте не се гонат мегусебе,значи дека земјава е рај на планетата, за да си го обезбедиш зивотот преку нооќ , само под еден услов - да бидеш демократски избран лоп..., пардон, претставник на народот. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и Циле е ДЕМОКРАТ, уште и алтернативец. Значи ли тоа дека ќе нема апсаана.
|
|
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a bese i vo koalicija so VMRO....nesto se mislam sam li rabotese i sam si li gi lapana parite......cccc. cicija nieden...taka mu i treba ko ne dava na drugi
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По се изгледа тој нема земено ништо изатоа му се суди. А, после пресудата ќе биде амнестиран за да молчи и никогаш ништо да не проговори за оние од коалицијата кои земаа. Сегашниов премиер тогаш беше министер за финансии. Тука нешто смрди.........
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema vise Cile-Mile
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste ednas se pokaza deka dneno - politickite aferi funkcioniraat bezprekorno vo sluzba na odvlekuvanje na vnimanieto
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е со умисла друже. Инаку како ќе функционира власта ако народот знае што таа секој дневно работи. Вака пушти му мува и нека трча по неа. А, тие си работат по свое и за себе. |
|
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А претставата за КОЛЕ ЕГЕЈЧЕТО не ја виде? И неа ја најави, во Драмски. Тоа е веќе за гледање! Тоа е ВИСТИНАТА на Васил! Калимеро е за деца, затоа не ти се допаднал. ..... |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека ја гледаат претставата за КОЛЕ ЕГЕЈЧЕТО оние што се преоптеретени со него, а гледам ги има доста тука...
Која е вистината за Васил, најмеродавен да каже е судот. Лилице, се повеќе ме “воодушевуваш“ со твоите реплики... не би ти вратила на ист начин... уживај во претставата |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sudot kako merodaven bi trebalo da odlucuva i za ostanatata BAGRA od toa vreme ........ pocnuvajki od togasniot premier pa i site ministri vo taa vlada
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нека одлучува судот, јас не само што немам против, туку и многу би сакала да ги видам ЉуБчо & company, како и Бране & company зад обвинителна клупа, а по можност и зад решетки
Јас верувам дека правдата ќе ги стигне, иако е бавна во нашиот случај... Ако не сега, во некои други времиња, подобри... Туку, темата беше за Циле |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto stanuva so togasniot minister " ne znam nisto zimi majka " ? .......... onoj koj nela poim sto potpisuva vo vrska so kupi - prodaj OKTA ?
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |