![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12501251125212531254 1402> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sdk,
Ana da ozdravis srcka
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
sdk ,
Isto i jas ti posakuvam Ana ........
![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Jas sekogas biram toa sto e potesko...lesnite raboti ne ne zadovoluvaat i brzo se zaboravaat...a teskite, ke se iznamacis tolku mnogu, sto koga ke zavrsis ke si recis "e bravo be, znaev deka mozam" ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
......уште малку и торбата е спремна......се надевам ништо не заборавив
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
Одбери го она што ти сакаш да го учиш, без притоа да гледаш дали е тоа лесно или тешко! ![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
sdk ne mi se uci...ama moram da ucam
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
и јас исто
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
|
sdk........i pokraj nastinkata,super mi e denes........
|
||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
||
![]() |
||
|
ne se zali denes, rodenden ti e. kuti si nikoj da ne znae ![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Сдк ме нема ме нема па ќе исчезнам!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
СДК кај отиде темата за истурање на лутината?
![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
|
ja nema???aaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
сдк....... ја сакам две спротивни работи...... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|
zapisise....zijan nema!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12501251125212531254 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |