|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 240> |
Автор | ||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kako Crnogorcite mijat kola?
edan drži sunger, a drugiot vozi napred nazad. |
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Си виселе лилјаци на една гранка, а само еден стоел исправено.
- А бе што му е на овој? - Појма немам до пред 5 минути беше добар, изгледа се онесвести! |
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bik i lav sjede za šankom i piju. Lavu zazvoni
> > > mobitel. > > > ''Da, draga, dolazim'', odgovara > > lav > > > i brzo popije svoje piće i sprema se otići. > > > Na to će bik: > > > ''I ti si mi neki lav. Da mene zove > > žena, ja > > > bih je poslao ma znaš gdje, i nastavio bih dalje piti > > s > > > prijateljima..'' > > > ''Da'', odgovara lav, > > ''no, > > > među nama je bitna razlika. Moja je žena lavica, a > > tvoja > > > je krava.'' |
||||
|
||||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
citala fata vesnik i sretnala nepoznat zbor:SITUACIJA
i go prasuva mujo a ovoj pa zabeganiot i vika:fato situacija e na pr. koga ti ke si dojdes doma i me gledas so komsikata vo krevet. a fata pak:znaci mujo situacija e i koga ti ke si dojdes doma i me fatis vo krevet so komsijata mujo:ne,ne,ne fato pravi razlika megu situacija i kotek |
||||
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
||||
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
decko i devojka si dobile bebeeeeee.arno ama ne go sakale.i deckoto vika:aj ke go frlime od most.a devojkata:aj ne go frlame tuku ke go somelemeeeee.
i si zimaat masinka za melenje i devojkata vika:stavi go so glava nagore da vidime kakvi faci ke pravi. najcrn humor |
||||
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
||||
Nanicka
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vleguva vampir vo prodavnica da kupi leb...
i prodavackata mu vika... - abe od koga vie vampirite jadete leb a toj i vika... - zena mi dobi pa da makneme |
||||
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Fatil ribar zlatna ripka i taa mu rekla:
-Pusti me ke ti ispolnam 3 zelbi. A ribarot rekol: -Abe kakvi zelbi, na zlatar odma te nosam |
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
lele bravo za ova...uste ova ne go ocekuvav |
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ženata go prasuva mazot:
- Dragi, poveke sakas pametan ili ubava zena ? - Ni edna ni druga, jas te sakam tebe draga ! |
||||
|
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Koja e razlika pomegu vila i vesterka ?
5 godini brak. |
||||
|
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mazot ja faka zenata za gradi:
- Da ti se pocvrsti ne mora da nosis gradnik! A zenata go faka za .....i mu veli: Da e i tvojot pocvrst nemase da mi treba ljubovnik |
||||
|
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sto e zaednicko na klitoris, goisnina na brakot i wc solja ?
- Maskoto sekogas gi promasuva. |
||||
|
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Epitaf na zenskiot grob:
Tuka lezi moja zena, a jas doma pocivam vo mir ! |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |